Musím ísť na pohovor z úradu prácu, keď robím na dohodu?

sunny15
24. jan 2016

Ahojte od ,tohto tyzdna mam pracu na dohodu,zajtra ju idem nahlasiť na upsvare nakolko som tam evidovana ako uchadzac o zamestnanie...lenže v piatok mi došiel list z Upsvare ,že mam prisť bud.tyzden na pohovor ,kde mi ponuknu pracu,lenže ja tam prist nemozem nakolko vtedy pracujem v novom zamestnani,kde mi od marca slubili plny uväzok...neviem ci im ako práca postačí ako vyhovorka prečo sa vyberového konania nezúčastním...dakujem za reakcie.

dominika6
24. jan 2016

@sunny15
Donesies zmluvu a odhlasis sa tym padom ziadny pohovor

alexandra909
24. jan 2016

@sunny15 zalezi aku mas dohodu do kolko e a na kolko hod. Ja mam do tych 140e, to znamena ze som stale evidovana aj na urade cize musim plnit ich podmienky (hoci mam tiez slubeny PP) a na pohovor som tento tyzden musela,. kam ma oni poslali.

patamato
24. jan 2016

Ak poslu z uradu prace,musite ist lebo vas vyradia z evidencie.

9lf9
24. jan 2016

@sunny15 pokial sa nedas sama vradit a mas len pracu na dohodu, to nie je pracovny pomer, cize dovod na vyradenie z evdencie a musis byt k dispozicii uradu takze normalne chodit na stanovene kontakty a v pripade toho, ze pride ponuka na zamestnanie sa jej uzcastnit-zamestnavat dohody ta musi uvolnit, inak budes vyradena z evidencie za nespolupracu.

gviera
24. jan 2016

@9lf9 Je to presne tak.