Baby z uradu prace mi prisla ponuka prace obchodny poradca a musim ist na pohovor inak ma vyradia. Je povinnostou toho dotycneho co idem na pohovor ma zamestnat ak mi vybral ponuku urad? Dakujem
@hu3hu3 nie je povinny, na urade ti maju dat tlacivo, kde ti pripadny zamestnavatel potvrdi, ci ta chcu, alebo nie, ak ano, musis to prijat.
haha, si robis prdel? ved tam pojde kopec ludi, fakt si myslis, ze ta niekto zoberie do prace len preto, ze ta posiela urad prace?
ale inak dobre, sranda rano musi byt 🙂🙂🙂
👍👏
chodim po brigadach..doma nesedim a popritom si robim kurz plateny uradom prace
@hu3hu3 ani ja by som to nerobila.
mna takto nanutili do samsungu... kam ma aj prijali ...prvy den som prisla a druhy som skoncila a na urade nezmohli nic
chystá sa novela, že ak po vyradení z ÚP niekto nastúpi do práce, bude sa môcť znovu na ÚP zaevidovať najskôr po 6 mesiacoch, ale zatiaľ to neplatí
Mne takto ponúkol urad prace a ale som bola mimo svojho bydliska tak som zavolala do firmy aby mi dali iný termín a keď som volala uz bolo pracovné miesto obsadené😃
V tomto roku to už platí, že znovu sa môže zaevidovať na ÚP najskôr po 6 mesiacoch od nástupu do zamestnania (len info pre čítajúcich).
@dominika6 to že aktuálne niekto nerobí neznámena že sedí doma na riti🙈či ty a vy ktoré toto píšete , keď nie ste v práci len sedíte doma na riti??? Naozaj máte taký jednoduchý život?
Nie