Musím ísť na pohovor, ktorý mi určil úrad práce?

hu3hu3
31. jan 2017

Baby z uradu prace mi prisla ponuka prace obchodny poradca a musim ist na pohovor inak ma vyradia. Je povinnostou toho dotycneho co idem na pohovor ma zamestnat ak mi vybral ponuku urad? Dakujem

bejbusa
31. jan 2017

Nie

nefertitka
31. jan 2017

@hu3hu3 nie je povinny, na urade ti maju dat tlacivo, kde ti pripadny zamestnavatel potvrdi, ci ta chcu, alebo nie, ak ano, musis to prijat.

pribinak
31. jan 2017

haha, si robis prdel? ved tam pojde kopec ludi, fakt si myslis, ze ta niekto zoberie do prace len preto, ze ta posiela urad prace?

ale inak dobre, sranda rano musi byt 🙂🙂🙂

dominika6
31. jan 2017

@hu3hu3 a prečo by si nemala ísť do roboty,ked žiadnu nemáš?

alaguema
31. jan 2017

@pribinak to robí ten strach...hrozí práca! 😅

evittam
31. jan 2017

👍👏

hu3hu3
autor
31. jan 2017

@dominika6 nechcem robit obchodneho zastupcu a ponukat poistky..teba by to bavilo

dominika6
31. jan 2017

@hu3hu3 no ak by som žiadnu prácu nemala dlhodobejšie tak určite to vezmem ako skúsenosť,príp prestupnú stanicu kým si nenájdem to čo hladám...radšej ako doma sedieť

hu3hu3
autor
31. jan 2017

chodim po brigadach..doma nesedim a popritom si robim kurz plateny uradom prace

dominika6
31. jan 2017

@hu3hu3 no ty musíš vedieť,či ti vyhovuje občasná bridáda cez sezonu alebo nadobudnúť si prax aj iných oboroch,získať kontakty,známosti,skúsenosti ako niekde vykladať tovar..je to iba na tebe..

nefertitka
31. jan 2017

@hu3hu3 ani ja by som to nerobila.

michii22
31. jan 2017

mna takto nanutili do samsungu... kam ma aj prijali ...prvy den som prisla a druhy som skoncila a na urade nezmohli nic

lucka_ke
31. jan 2017

chystá sa novela, že ak po vyradení z ÚP niekto nastúpi do práce, bude sa môcť znovu na ÚP zaevidovať najskôr po 6 mesiacoch, ale zatiaľ to neplatí

angelitaa
1. feb 2017

Mne takto ponúkol urad prace a ale som bola mimo svojho bydliska tak som zavolala do firmy aby mi dali iný termín a keď som volala uz bolo pracovné miesto obsadené😃

thea4
16. aug 2022

V tomto roku to už platí, že znovu sa môže zaevidovať na ÚP najskôr po 6 mesiacoch od nástupu do zamestnania (len info pre čítajúcich).

sickynickyobsadene
16. aug 2022

@dominika6 to že aktuálne niekto nerobí neznámena že sedí doma na riti🙈či ty a vy ktoré toto píšete , keď nie ste v práci len sedíte doma na riti??? Naozaj máte taký jednoduchý život?