Ahojte momentálne brigádujem v jednom obchode s oblečením, a o mesiac končím Vysokú školu (na tpp sa tam nemôžem zamestnať). Neviete ako to je, či hneď po štátniciach musím brigádu ukončiť? Viem, že mám 7 dní na prihlásenie sa na úrad práce, ale či v tej práci môžem zostať aspoň do konca mesiaca pracovať?
@klariska1 tak prácu asi nenájde zo dňa na deň a ak sa nezaregistruje na upsvar bude si musieť platiť sama zdravotné poistenie, predpokladám, že má uzatvorenú dohodu o brigádnickej práci študenta a keď jej skončí štatút študenta čo jej končí statnicami tak aj dohoda o brigádnickej práci študenta končí tým dňom
Ja som si hľadala prácu už pred štátnicami. A TTp som teda mala iste ešte pred štátnicami. Nemohla som si dovoliť výpadok príjmu. Odporúčam porozhliadat sa už teraz. P. S. Dohoda ti skončí štátnicami, potom už treba uzatvoriť novú dohodu o vykonaní práce.
@matullienka
@nestastna21 áno myslela som si, len som sa chcela uistiť, či nie je možné byť aspoň do konca mesiaca v tej práci, ale ďakujem 😊
Jedine, že by ti dali novú dohodue buď dohodu o vykonaní práce alebo o pracovnej činnosti