Multi level marketin - sieťový marketing ako forma podnikania

reppka10
11. feb 2014

Ahojte, chcela by som vedieť váš názor na MLM (multi level marketing) resp. sieťový marketing. Študovala som to na nete a zdá sa mi to ako vhodná forma podnikania pre nás, ktoré sme na MD a chceme sa realizovať resp. v niečom podnikať.

nivi
11. feb 2014

ako ktory system. lebo v niektorych su tie odmenovania uplne mizerne. ja v niektorych som a kazdy ma iny system. ale inak da sa na tom zarobit.

aknelka1232
11. feb 2014

Je to hlupost, zarobia na tom len ti ktori su uplne navrchu. Nenechaj sa oklamat...

stary_ujco
11. feb 2014

Vybodni sa na to, ak je tvoja jedina skusenost taka, ze si to zadala do googlu a sama nevies, vo co poriadne gou, tak do toho nespadni.
Aj ked dam ruku do ohna, ze po tymto prispevkom sa este objavi asi 10 inych mamiciek, co ti ponuknu svoje ochranne kridla MLM a ochotne ta ako novu clenku zoberu pod seba. Budu to vychvalovat ako ten najlepsi job, ponukat kavickovanie a obchodovanie s kvalitnymi vecami, ktore sebe nakupis v zlave...
Ale niet sa im co cudovat, aj sama po chvili zistis, ze jedinou tvojou pracou bude snaha zohnat niekoho dalsieho, za koho vezmes proviziu a predas mu katalog, vzorkovnik. A jediny predaj, ktory urobis, bude tvoja sestra a par kamosiek, ktorym to das za nakupnu cenu. Mysliet si, ze mesacne predas niekomu 100 vonaviek (a o mesiac znova) je totiz znacne naivna predstava. Keby to slo tak lahko a boli by take zisky, tak si clovek nad tebou nebude zhanat konkurenciu z vedlajsej ulice predsa... Jedine ak by slo len o proviziu za noveho clena

tommysek
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dorka_shop
17. dec 2015

ahojte hladam spolupracovnikov na sprostredkovanie zdravej kavy a dalsich kvalitnych produktov. firma ponuka ozaj vyhodne podmienky.ak mate zaujem kontaktujte ma na jjakabova80@gmail.com alebo tu v sprave.

iva83
30. mar 2016

Pracujem kedy chcem, mám čas na svoje koníčky a svojich blízkych, pracujem s prírodnou kozmetikou, s krémikmi, olejčekmi, vôňami...To všetko môžte aj vy! Ak ste aktívni, ambiciózni a hľadáte možnosť vedľajšieho príjmu, ktorí sa vašou šikovnosťou, aktivitou a vytrvalosťou môže zmeniť na váš hlavný príjem,pridajte sa k nám. Registrácia je ZDARMA a NEZÁVAZNÁ! Môžte nakupovať pre vlastnú potrebu (po registrácií so zľavou do výšky 36%),alebo predávať , prípadne budovať si svoj tím a zároveň aj pasívny príjem.
Možnosť zárobku tu je , len si ju treba uchopiť! Samotná registrácia a nečinnosť nestačí, je potrebné aj pracovať!
Viac info poskytnem v súkromnej správe.

tigrica8
Odpoveď bola odstránená
Zobraz