moze ma zamestnavatel vyhodit ked u neho pracujem uz rok a pol a mam neurcitu dobu a nechcem mu povedta ze som tehotna...az ked to bude na mne trosku vidiet 🙂 ????
resp.mam dost stresovu robotu moze ma vypisat dr na pn na zaklade kludoveho rezimu aby bolo babatko v pohode???
dakujem za kazde info
Okrem ineho, ak oznamis tehotenstvo, tak si v "ochrannej dobe"...nemoze ta vyhodit...ved to normalne oznam, uvidis ako sa dohodnete a ak nenajdete spolocnu rec k spokojnosti obidvoch, tak v ramci vlastneho zaujmu sa das vypisat na PN...ale vsetky kroky sa odrazaju prave od oznamenia tehotenstva
stresová práca neznamená hneď oficiálne rizikovú prácu pre tehotnú,to je presne určené,kedy tehotnú musia preradiť na inú prácu...oznám a dohodni sa
@81beruska81 no mam takeho "uzasneho" zamestnavatela ktoremu ked poviem ze som tehotna tak ma vyhodi...tazke nepocitam s tym ze by ma nejako podrzal :/
@marrya ak oficialne oznamis, ze si tehotna a uz nie si v skusobnej dobe, nemozu ta vyhodit. si v tzv. ochrannej lehote. ak sa to ale nahodou dozvie a ta vyhodi, a ty si mu nic neoznamila, tak sa na teba ochranna lehote nevztahuje.
takze mu to oficialne oznam a potom ries PN ci ine veci...
@marrya normalne formou listu oznam, ze si tehotna...len 1x si daj potrvrdit ako prevzatie, aby si mala doklad...potom ta uz vyhodit podla zakona nemoze, ani pocas materskej, ani rodicovskej dovolenky
Zena na materskej, zena na rodicovskej, aj zena na PN su chránene zakonom a nemozu byt prepustene. Takze ako dovod na prepustenie mu tehotenstvo urcite neprejde. JEDINE ak by sa pobocka uplne zrusila, alebo prestahovala do ineho mesta, vtedy ta vyhodit moze.
@marrya hmm .. a aky je rozdiel medzi tym, ze to oznamis teraz alebo "az ked bude brusko vidiet"? suhlasim s 81beruska81, oznam tehotenstvo a uvidis co sa bude diat, prinajhorsom sa das vypisat na PN, len tak Ta vyhodit zo dna na den nemoze a Ty urcite ziadne papiere o Dohode o ukonceni prac. zmluvy nepodpisuj.
@81beruska81 a ked mi to nepotvrdi?
@marrya nech sa ti páči, tu máš link, kde je všetko celkom dobre rozpísané
http://tehotenstvo.rodinka.sk/prirucka-pre-rodi...
tvoj zamestnávateľ má určité povinnosti voči tehotnej zamestnankyni, vyhodiť ťa nemôže...
úplne najradšej mám tie reči dopredu ako sa nedá, nepôjde to, bla bla bla... ešte si to ani neskúsila a už to nepôjde...
alebo teda keď ti ide len o tú pn, tak sa nechaj vypísať, ale rátaj s obmedzenými vychádzkami a možnými kontrolami ako od zamestnávateľa, tak aj zo sociálky...
Tak ako píšu dievčatá vyššie, ak sa obávaš o miesto, treba to čo najskôr písomne ohlásiť a priložiť potvrdenie od gynekológa, buď to odovzdáš osobne- 2 kópie, jednu si nechajú a na druhú ti potvrdia prevzatie, alebo oznámenie odoslať poštou ale doporučene, budeš mať doklad z pošty. Akonáhle zamestnávateľ obdrží ohlásenie tehotenstva, zo zákona ťa nemôže prepustiť, jedine pri hrubom porušení pracovnej disciplíny (pozor na neskoré príchody a pod.). Keď máš náročnú prácu odporúčam ohlásiť tehu a ísť na pn.
@marrya no ak sa pobocka ide rusit, ja by som to oznamila cim skor, pripadne si vybav prelozenie na inu, ak sa to da ... a oznam to potom. Ak sa prelozit neda, pri ruseni pobocky mas pri zruseni tvojho pracovneho miesta narok na odstupne, ale dovtedy budes ako tehotna chranena zakonom.
@sissy27 zamestnávateľ na kontrolu môže prísť počas prvých 10 dní, potom už nie a zo sociálky kontrolovať tehotné väčšinou nechodia ale spoliehať sa na to nedá.
@marrya určite odporúčam najskôr oznámiť zamestnávateľovi tehu, na pn lístku ktorý odnesieš zamestnávateľovi bude totiž pečiatka gynekológa a diagnóza rizikové tehotenstvo alebo niečo podobné, takže by to zamestnávateľ zistil aj tak dopredu. Na pn si síce v ochrannej lehote tiež, ale tá končí po ukončení pn. Ja by som to neriskovala.
@pianistka no nic prijemne, ale treba to urcite oznamit. Mne sa napr . stalo take, ze som nemohla dlho otehotniet, zdravotne problemy aj stres v praci. Nakoniec som s robotou sekla, nastupila som 1. do novej a 5. som otehotnela. Zistila som to teda samozrejme az o mesiac, bola som v skusobnej dobe. Tak co teraz, oznamit som to nemohla, lebo v skusobnej by som letela hned. Tak som vyckala po skusobnej, potom mi zas bolo blbe hned to oznamovat, aby nebolo evidentne, ze som na to cakala, tak som to nakoniec oznamila az v 5 mesiaci - mohla som si to dovolit, lebo skrz sadlo nebolo nic vidiet. Ale uz si zacinali mysliet, ze sa vyzieram do nemoty 🙂
@dzejn80 U nas v robote vedia od prvej kontroly, ze som v ocakavani. My zasa mame vsetci so sefom taky otvoreny, kamaratsky az rodinny vztah. Cize vztahy mame vseobecne dobre. Takze o mojom tehotenstve vedia od 7.tyzdna, ale zasa ja som to pisomne neoznamovala, lebo nasa ekonomka mi povedala, ze to netreba. Co je podla mna blbost a aj mi je to divne. Tak nas sef je velmi dobry clovek, vzdy nam vychadzal v ustrety, dalo sa s nim dohodnut a vsetko islo podla zakona, no ale ked odide do dochodku, budu sa diat velke zmeny a pravdepodobne sa zrusi kancelaria v mojom meste a ja mozem ocakavat vypoved, lebo do ineho mesta sa kvoli tomu urcite stahovat nebudem. Len dufam ze dovtedy este stihnem vybrat matersku a potom ked ma vyhodia pocas rodicovskej, tak ako som pisala a ako mi tu baby poradili, rodicovsky prispevok prepisem na muza a ja poziadam o podporu v nezamestnanosti, plus dufam, ze odstanem odstupne. Bude to kompenzacia za pripadnu dalsiu matersku s druhym babom, lebo ak by sme mali neskor aj druhe, tak potom uz nedostanem vobec nic, lebo budem vlastne nezamestnana.
@marrya za to, ze mu nepovies, ze si tehotna ta vyhodit nemoze 🙂 ved to by potom hoc-koho, len tak mohli vyhodit, preto, lebo nechcel povedat, ci ho ten zub boli, alebo nie, ci ma predmenstr. syndrom, alebo nie, ci ma o jeden palec na nohe menej alebo viac......
je ale fajn to zamestnavatelovi oznamit co najskor - ak mas zmluvu na neurcito - lebo az po oficialnom oznameni, sa k tebe bude spravat ako k tehotnej a prinalezat vyhody tehotnej ti budu az potom ako to oznamis.....dovtedy si len super zdravy NEtehotny zamestnanec, co moze dvihat x kg, namiesto x kg, co moze robit prace inak pre tehotnu nevhodne atd.
@marrya vyhodiť kvôli tomu ťa nemôžu, ale ani na teba nebude nikto brať ohľad ako na tehotnú... ak máš v práci stres, je lepšie oficiálne oznámiť tehotenstvo a požiadať na preloženie na inú, vhodnejšiu prácu - je to zamestnávateľova povinnosť, resp. sú tam ďalšie kroky... aby si potom neplakala, že si sa dala na pn a musíš byť zavretá doma alebo máš len obmedzené vychádzky...