Môžem robiť rušňovodiča alebo hasiča, keď som bol pred dvomi rokmi u psychiatra?

24. okt 2023

Chcel by som ist za rusnovodica alebo hasiča , no pred 2 rokmi som bol u psychiatra s uzkostami ktore mam od detstva… dal mi aj tabletky, tie uz neberiem, je mi lepsie. Zistia to ze som tam bol? Prekazi mi to plany?

macekovam
24. okt 2023

Dúfam že nie.. Prepáč za úprimnosť...

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
magic08
24. okt 2023

na hasica musis prejst psychotestami. a pokial si trpel uzkostami, praca hasica je dost psychicky narocna, takze si to naozaj dobre premysli

maminkadeticiek
24. okt 2023

Na hasica musis prejst apravidelne prechadzat psychotestami.Neverim tomu.Ale nezufaj aj pre zdravych ludi je velmi velmi velmi narocne dostat sa k hasicom.Je po tom velky dopyt.

dennkka
24. okt 2023

Aj rušňovodiči musia prejsť psychotestami.

alickapusinka
24. okt 2023

Nie nemôžeš zaznám máš. Aj hasiči potrebujú psychotesty a na železnici mi robí muž musia mať pravidelne psychotesty a to nerobí rušňovodiča. A na rušňovodiča sú veľmi prísne psychotesty. Teraz po novom testy majú 400 otázok naposledy tam bol toho roku v júni.

20erika07
24. okt 2023

Nechod touto cestou, ako hasic ci rusnovodic skor ci neskor zazijes rozne smrtelne príhody, rozmlatene telá, myslím, ze ked si už raz mal psychické problémy, spadol by si do toho znova a mozno aj hlbsie. Ak by ta teda vzali co velmi pochybujem

estellas
24. okt 2023

Haišča neodporúčam lebo je to niekedy psychicky náročné. Hasiči chodia aj ku dopravným nehodám pri ktorých sú aj mŕtvy ľudia alebo ťažko ranený. Tak to nie je vhodné pre niekoho kto mal psychicky problémy.

autor
24. okt 2023

Maju zaznam o tom ze som bol u psychiatra? Vseobecna to nevie pokial viem, nikde som nic nenahlasoval ani tak, len som bol na sedeni u neho 1. krat davno

20erika07
24. okt 2023

Tak uz pre vlastné dobro trocha o tom rozmyslaj, ze to nie je vhodná praca pre teba. Trpis uzkostami od detstva, nestaci ti to? Aj psychicky zdraví chlapi maju co robit aby uniesli to co vidia v takej robote.

alickapusinka
24. okt 2023

stačí že raz si bol už máš zápis.

macekovam
24. okt 2023

vobec nemyslis kriticky... ved sa zamysli nad svojim zdravotnym stavom... vo vlaku si zodpovedny za ludi ktorych vezies.. kasli na to... rusnovodicov je sice malo ale dufam teda ze sa tam nedostanes.. su ine profesie ktore by ti mohli vyhovovat

autor
24. okt 2023

@macekovam uz som na tom psychicky dobre si myslim, ale ake profesie by boli vhodne pre mna teda?

macekovam
24. okt 2023

k tvojmu zdravotnemu stavu sa moze spolahlivo vyjadrit len lekar.skor nejaka jednoducha praca vo fabrike .

vkatush
24. okt 2023

Železničiarsko-hasičská rodina.
Sorry, hľadala by som inde. Jednak psychotesty sú u oboch, u železniciarov pravidelne opakuješ (neviem, ako u hasičov). Náročná práca na psychiku, hlavne tí hasiči.
Napr doteraz si pamätám, ako mi svokor vravel, že prvý zásah, ktorý mal, tak vyťahoval zhorené telá malých detí z domu. Bratranec zase ako doslova zbierali časti tela mladého chalana po autonehode.
Toto nikto so slabou psychikou nedá a asi ani nikto z nás by nechcel, aby v zbore bol niekto taký. Keď si predstavím, že môj blízky je v ohrození života a hasič sa tam môže hocikedy zložiť, že to nedá? Nehovoriac o tom, že nie je také ľahké sa k nim dostať, hlavne na dobrý flek.
V dobrom myslené.

daniela2202
24. okt 2023

Plán máš pekný, len trošku zapoj rozum a zodpovednosť