Ak som na rodicovskej dovolenke, pracovny pomer mi trva a idem na pohovor do inej spolocnosti na skrateny uvazok?
Moj zamestnavatel mi nevie ponuknut pracu na skrateny uvazok, a myslim ze ak by som sa chcela vratit tak mi daju odstupne. Nakolko na moju poziciu prijali cloveka, ktory ma zmluvu na neurcito.
Dakujem
@stastnamanzelka potrebujem nejaky suhlas od mojho zamestnavatela alebo v pripade prijatia mu to budem musiet ohlasit? Dakujem
treba sa pozriet, ci nemas v zmluve so zamestnavatelom c. 1 konkurencnu dolozku (napr. niekto pracujuci v Telekome, nemoze ist pracovat aj do Orange, priklad), ak nemas alebo ides zameranim k uplne inemu zamestnavatelovi, potom mozes pokojne mat x dalsich pracovnych pomerov a nikomu nic nemusis oznamovat
My mame konkurenčnú doložku a aj zakaz prace pomimo v zmluve, resp. kazdu taku treba oznamit a odobrit zamestnavatelom... to,že ti nevie poskytnúť skrátený je asi irelevantné,ked si mala full tíme a vedel by ti poskytnúť full tíme..
nezabudni na to, ze ak pracujes pocas RD, tak to bude mat vplyv na podporu po skonceni RD, bude sa ratat z prijmu pocas RD, a teda asi tym stratis sancu na maximalnu podporu