Dobrý den, prosim potrebujem poradit..po rodicovskej nastupujem do prace a cerpam dovolenku do konca roka..avsak naskytla sa mi pracovna prilezitost, mozem podpisat zmluvu a tym padom mat trvaly pracovny pomer v druhej, rozlicnej práci ako v tej, v ktorej cerpam dovolenku a dávam vypoved ku koncu roka?
@lenocka12345 a teda nemusim davat do prace terajsej vedietl, ze niekde pracujem?
@anetka212 ak im to nikto neprezradi, nemaju sa to ako dozvediet. alebo vlastne aj mozu, ak budes v jednej praci cerpat pn musis aj v druhej, lebo to sa mi stalo u jedneho klienta, ze mi volali zo socialky, ci pracovala dotycna lebo ma pn a my sme nenahlasili, kedze bola len na dohodu a nedoniesla papier o pn.
@anetka212 robíš nejakú duševnú odbornú prácu?
@anetka212 tak nič nikomu neoznamuj môžeš pracovať bez obmedzenia
@natalienka12 nie nerobím..
Doby den
Chcem sa informovat ze som na RD do 31.10 2024, vtedy my syn dovrsi 3roky....som zamestnana na TPP vyse 2 rokov ale odisla som pracovat twraz na dohodu, 3mesiace som pracovala.... Ak by som chcela odist na nezameatnanecke po skonceni RD tak dostala by som nejaku podporu? Zevraj vtedy po RD su dobre podpory, tak som pocula... Lenze neviem či mi tam nezavázi ta dohoda.
Dakujem
@anetka212 no , mne to povedali pred rokom . Áno , môžeš čerpať v jednej práci dovolenku a zároveň byť zamestnaná v inej.