Môžem mať 2 trvalé pracovné pomery?

7. aug 2024

ahojte,

mam tpp a od sept sa mi crta praca na par hodin denne, je mozne mat 2 tpp?
jeden fulltime druhy partime popri tom?
kto potom robi Danove priznanie ktory zamestnavatel?
ci to ja potom?
som regulerny zamestnanec. ziaden zivnnostnik.
Vdaka za rady & komentare.

viestta
7. aug 2024

Ano, pokial nemas u prveho zamestnavatela dolozku o konflikte zaujmov, kde by druhy zamestnavatel mohol spadat
Danove robi ten, ktoreho poziadas a dolozis mu potvrdenie o prijme od druheho

autor
7. aug 2024

@viestta dakujem konflikt ziaden, su to dve nesuvisiace roboty

autor
7. aug 2024

@viestta a uvidi 1 zamestnavatel, ze pracujem aj dakde inde? niekde ked sa prihlasi na ZP a SP? ci to nevidi dakujem

viestta
7. aug 2024

A co to chces utajit? Vsak jemu to moze byt jedno

autor
7. aug 2024

@viestta moze, ja tam chcem neskor skoncit.

doriiis
7. aug 2024

Ak potom nepatra,tak asi nemá odkiaľ vedieť,že máš druhé tpp.Nezabudnut nato,že nezdaniteľnú ciastku si môžeš uplatňovať iba u jedného zamestnavatela

autor
7. aug 2024

@doriiis nevidi to v socialnom systeme ci ked sa prihlasi do ZP? akoze neviem ako funguju tieto systemy.

autor
7. aug 2024

@doriiis ale podavat musim Danove priznanie z oboch zamestnani ze? a iba u jedneho si uplatnujem nezdanitelnu OK

doriiis
7. aug 2024

Áno,daňové priznanie samozrejme z oboch príjmov.Nech ťa netrápi,či to vidí,alebo nie.Nic neporušujes.

autor
7. aug 2024

@doriiis oni su tam taki vselijaki. poslednu dobu . tak som sklamana z toho celeho, mne sa tam inac pacilo.

doriiis
7. aug 2024

Nemôžu ti nič.Mat 2 tpp je úplne bežné.Ak stíhaš a zvládaš.Ja som tak mala minulý rok

autor
7. aug 2024

@doriiis stiham. mam 30hod uvazok takze stiham este 6hod uvazok.

autor
7. aug 2024

pardon na 4hod.

lusa18
7. aug 2024

Daňové priznania môžeš spraviť sama potom ak nechceš, aby to ten jeden zamestnávateľ vedel.

hopsas
7. aug 2024

Áno ja som to tak mala niekoľko rokov, daňové som si robila sama, keďže som nechcela aby sa to vzájomne zamestnávatelia dozvedeli že mám ešte iný TPP

autor
7. aug 2024

@hopsas ok takze to nevidia v systeme ZP ani SP to som chcela vediet dakujem 🙂

daniela1911
7. aug 2024

Zamestnávatelia nič navzájom nevedia. DP si daj urobiť sama niekomu, a nebude ani pri daňovom nikto nič vedieť.

autor
7. aug 2024

@daniela1911 dakujem za radu