Motivačný list

26. jún 2024

Ahojte vedeli by ste mi poradiť ako napísať motivačný list, ked by som mala zaujem o pracu v ktorej som ale nikdy nerobila ale skolu na to mam a robila som ju aj v diplomovke. 🙈 uz som zúfalá..po dvoch materských 🙄. Ďakujem

sisulia
26. jún 2024

najlepsie je, ked si najdes nejaku predlohu na nete a len upravis podla seba. odporucam pokombinovat aj viacero predloh.

nika23t
26. jún 2024

Motivačný list som písala tak, akoby som rozšírila životopis v časti, kde som popisovala svoju prax, vzdelanie, schopnosti, vedomosti, svoje ciele, co by som chcela dokázať, poprípade ukázať, ze viem, alebo v com si myslím, ze som dobrá. V Tvojom prípade sa sústred na svoje plusy, ktoré vyzdvihni. Skus začať tým, ze napíšeš, ako si sa dostala k spoločnosti, ktorej list posielaš, ze síce nemáš prax, ale vedomosti máš a učíš sa rýchlo a rada, ze si otvorená novým možnostiam, ze rada pracuješ v kolektíve, ale zvládaš bez problémov aj samostatnú prácu, ze si prispôsobivá atd... Skus si pozrieť nejaké ukážky a z toho si urob taky vycuc, ktorý sa hodí Tebe. Ja som tiež nastupovala do prace po 6 rokoch s deťmi, viem si predstaviť ten stres. Ale to zvládneš, oproti materskej je práca pohoda 😊