Dobrý deň, milé maminky. Potrebujem radu, keď som chodila na strednu tak neotvoril nadstavbu čiže mam ukončenú školu s výučným listom. Rozhodla som sa urobiť strednu školu s maturitou, študujem na PG. akad., som 3. - ka. Mala by som takú otázku mohla by pracovať v MŠ alebo v ŠKD ako nekvalifikovaná, vychovávateľka alebo asistentka kým ešte študujem, ci by to školstvo schválil? Momentálne pracujem v súkromnej jasle no chcela by som meniť prácu.
Za každý odpoveď budem vďačná.
@martikabrindzak u nás v ŠKD takto pani vychovávateľky pracujú. Takže určite to možné je. Ja si myslím, že ak škola/MŠ potrebuje zamestnanca a nemá na vyber pristúpi aj na tuto alternativu. Možno ak sa na pohovore ocitnete s niekym už kvalifikovanym, uprednostnia jeho. Aj keď z hľadiska finančného sa im viac oplatí zamestnať vás, keďže budete patriť do nižšej platovej triedy. A to teraz nemyslím nijako v zlom smerom na vás, len hodnotím realitu z môjho pohľadu.
@matus7030 ďakujem vám pekne
Rozmyslam, ci ti takto moze slova prepisovat mobil alebo realne nevies rozpravat spravne po slovensky. Lebo ak to druhe, tak nie, nemozes pracovat v skolstve.