Ahojte, prosím vás dámy, poradte mi. Chcem si zrušiť účet v mBank, už mám z toho účtu nervy... a neviem aká je výška poplatku za zrušenie.. hľadala som to na nete a nenašla som to... máte prosím niektorá skúsenosti s týmto problémom? 🙂 Ďakujem krásne
@adka135135 veď na ich stránke je tel. kontakt aj mail....prečo im nezavoláš resp. nenapíšeš a neinformuješ sa priamo u nich?
mKonto, mKonto #navlastnetriko, mKonto pre deti
Vyššie zmienené osobné účty sú zadarmo (zriadenie, vedenie a zrušenie),
... z aktualneho cennika https://www.mbank.sk/pomoc/sadzobnik/aktualny-s...
takze za zrusenie neplatis. (btw dva kliky v gugli)
@adka135135 poplatok je ziadny za zrusenie. Ku ziadosti o zrusenie uctu je treba notarom overeny podpis na ziadosti o zrusenie a overenu kopiu OP (ja som platila za toto 17 eur. Najlepsie je to osobne na pobocke Mbank
@lenicka6697 celkom ma to zaskocilo. pri ýzakladani uctu preco neoveruju podpis notarom? v tb som zrusila na pockanie v pobocke.
@ukulela viem. Oni to odovodnuju, ze zmluva je robena elektronicky..tak to treba. A aj tak mi to nezrusili, posta dorucila list po dvoch tyzdnoch, stratil sa. Nakoniec som musela ist do mbank osobne do Ziliny. Tych 17 eur som mohla inak minut.
@lenicka6697 ale ak si to človek obehne osobne netreba notára či?
@lintu nie, tam Vasu totoznost overia
a preco rusite ucty v mbank? ved ju vsetci chvalia, ja prave rozmyslam, ze tam zalozim ucet...
@alenah31 lebo mnohé radšej vždy všetko riešia na MK ako by si to u kompetentných riešili
@25kika ja som bola v ZUNO a teraz tu...no nebudem ja ešte tým hnidam platiť, ze si ku ním peniaze uložím...z rodičovského....a teda som spokojná veľmi
Ja si akurat rusim ucit uz je to 3 tyzdne co som poslalal vsetky papiere a furt mi ho nezrusili. U nas stoji overenie n´podpisu nastastie len 5€ tak to nebolo take hrozne...
@rik01lulaka len to že nemám bližšie pobočku ma trochu irituje inak bez problemu
@25kika ja som ju zatiaľ nepotrebovala...inak ju mám tiež dosť od ruky
Ja som neplatila nič pred rokom.