Mate v praci takzvane mrtve mesiace akebo dni, kedy proste nieje robota nema sa co robit a teda len ste tam a nic poriadne nerobite niekolko hodin? Ak abo tak v akom odvetvi alebo co robite? Ja pracujem s počitačmi a napriklad tento mesiac sa nic nerobi nic nedeje chodim do prace si len sadnut a zapnut pocitac vlastne
@neferneferuaton a mozem sa opytat kde alebo co alebo ake odvetvie robite? My mavame tak od 4. mesiaca frmol kde sa nestiha az do decembra +- a potom nic zase
Súkromnu spravu
@miriam11 keby to bolo take jednoduché, pol roka zhanam lepsiu a nic bohužiaľ
Mala som ked som robila v statnej sprave 🙈
mala som - posledný rok v administratíve, neboli zákazky, alebo tak málo, že sme sa bili o robotu🙂
Pracujem v logistike fyzicky, niekedy sú dni keď je práce trocha menej.. takých dní je v mesiaci asi že jeden - dva ostatné sa naháňame..
Manžel robí v IT oblasti a nikdy nemá mŕtvo, práce ma stále dosť len kvartálne ešte viac..
ahoj, mesiace sice nie..... ale su dni medzi zakazkami, kedy skratka sa nieco odovzda a kym sa nieco nove rozbehne tak je prestoj niekolko dni...
pred cca 11 rokmi sme mali dokonca tak malicko prace, ze nas zamestnavatel poslal na 60% domov ( boli sme doma a slo nam 60% platu.... trvalo to 3 mesiace a priznam sa, ze mne sa to hoooodilo vtedy velmi... naplanovali sme a zrekonstruovali cely byt )...a robim v stavebnictve
Pokial vam za to platia plnu mzdu, bolo by mi tu jedno…
Take nieco nepoznam
áno robím na recepcii a nič moc sa tu nedeje ale mne to nevadí, narobila som sa dosť predtým, teraz ma aj bolieva chrbát a som rada že si ho nemusím namáhať. A myslím si že dosť je tu takých čo v práci sa moc nenarobia lebo len písať na túto stránku pravidelne by zabralo dosť času a to píšem rýchlo na počítači a málokedy tu vôbec niečo napíšem
Administratíva a účtovníctvo, bývajú aj také dni, niekedy týždne
Divadlo v lete, ked sa nehra ako office musime chodit do roboty a tocit sa na stolickach (ak necerpame dovolenky prave)
Ano, bezne je to ako na hojdacke, bud hojno alebo to druhe 🙂 ale to zalezi samozrejme aj v akom odvetvi pracujes na akej pozicii a podobne
A Ty kde robis? Ci len hladas pracu, kde sa budes tocit na stolicke?
Jasne, robim v hoteli, sezona este nezacala, ale kedze mame aj kongresove centrum, mame otvorene. Mame tyzdne, ze nevieme, kde nam hlava stoji, musime nabrat ludi z externej firmy no a aktualne nemame ziadne eventy, cez tyzden len okolo 200 ludi, vikend to stupne na 400, takze cez tyzden cca 4 hodiny vymyslam, co dat ludom robit, aby sa nenudili, kedze vsetko vylestene, upratane,..niektori to vyuzili na cerpanie dovolenky, niekto ma nahradne volno za odpracovane sviatky.
Januar a september su kazdy rok najviac citit..ludia.su vytrieskani z penazi.po lete a po sviatkoch
ano, teraz je take, ze polovicu prac.doby si hladam pracu, vymyslam co zlepsit, robim si treningy…viem, ze zase pride obdobie ako bol januar, ze som nevedela co skor a k stolicke som bola prilepena, takze taketo dni si aj uzivam, mam cas s kolegami aj pokecat pri kave
"Každý týden si mám vzít čtyři hodiny a udělat prohlídku kvality v papírně.
A samozřejmě, že zrovna ten rok, co se na to vykašlu, se stane tohle."
(The Office, S03E20) 🙂
Nebudem charakterizovať oblasť, ale áno sú aj také dni.Mne to však nevadí.Chodím tam kvôli zárobku nie kvôli zábave.Urobím čo treba a mám radosť z toho, že domov nejdem fyzicky zničená.
Niektorí ľudia by s tebou radi menili 🙂
Su dni ked nie je co a ludia nie su, ale viac je takych dni ked mame co robit🙂
Nie. A veru by som tak brala. Od 2013 do 2016 som v tejto istej práci mala voľnejšie. Aj som si cez pracovnú dobu hľadala dovolenky, nový byt... potom som sa vrátila z materskej na tu istú pozíciu, firma začala expandovať do zahraničia a my nevieme, čo skôr. Mrtvy cas v práci niekedy mám, ale len kvôli môjmu zlému dnu. Znamená to však, že všetko musím dobehnúť ďalšie dni t.z. zase nadčasy...
Mávam také dni, celkom často. Vtedy si naplánujem obed s hlavným šéfom 😂, nech zabijem aspon 2-3h času zo dňa, akože prácou.
ja som mzdova uctovnicka na polnoh.druzstve, takze mavam casto mrtve dni...vtedy si hladam robotu kade tade v papieroch, kecam s kolegynou alebo surfujem na internete...v podstate 2 tyzdne, kedy robime vyplaty su nabite na celych 8 hodin, zvysok mesiaca je len taky, ze 2 dni nieco, 2 dni nic....
Mrtvy rok....