Máte v práci mŕtve dni/mesiace?

27. feb 2024

Mate v praci takzvane mrtve mesiace akebo dni, kedy proste nieje robota nema sa co robit a teda len ste tam a nic poriadne nerobite niekolko hodin? Ak abo tak v akom odvetvi alebo co robite? Ja pracujem s počitačmi a napriklad tento mesiac sa nic nerobi nic nedeje chodim do prace si len sadnut a zapnut pocitac vlastne

neferneferuaton
27. feb 2024

Mrtvy rok....

autor
27. feb 2024

@neferneferuaton a mozem sa opytat kde alebo co alebo ake odvetvie robite? My mavame tak od 4. mesiaca frmol kde sa nestiha az do decembra +- a potom nic zase

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
neferneferuaton
27. feb 2024

Súkromnu spravu

neferneferuaton
27. feb 2024

@miriam11 keby to bolo take jednoduché, pol roka zhanam lepsiu a nic bohužiaľ

pau_linka
27. feb 2024

Mala som ked som robila v statnej sprave 🙈

ibatanecnica
27. feb 2024

mala som - posledný rok v administratíve, neboli zákazky, alebo tak málo, že sme sa bili o robotu🙂

jana_eyre_2
27. feb 2024

Pracujem v logistike fyzicky, niekedy sú dni keď je práce trocha menej.. takých dní je v mesiaci asi že jeden - dva ostatné sa naháňame..

Manžel robí v IT oblasti a nikdy nemá mŕtvo, práce ma stále dosť len kvartálne ešte viac..

dankabetka
27. feb 2024

ahoj, mesiace sice nie..... ale su dni medzi zakazkami, kedy skratka sa nieco odovzda a kym sa nieco nove rozbehne tak je prestoj niekolko dni...

pred cca 11 rokmi sme mali dokonca tak malicko prace, ze nas zamestnavatel poslal na 60% domov ( boli sme doma a slo nam 60% platu.... trvalo to 3 mesiace a priznam sa, ze mne sa to hoooodilo vtedy velmi... naplanovali sme a zrekonstruovali cely byt )...a robim v stavebnictve

u2jana
27. feb 2024

Pokial vam za to platia plnu mzdu, bolo by mi tu jedno…

prasiatko30
27. feb 2024

Take nieco nepoznam

mladena
27. feb 2024

áno robím na recepcii a nič moc sa tu nedeje ale mne to nevadí, narobila som sa dosť predtým, teraz ma aj bolieva chrbát a som rada že si ho nemusím namáhať. A myslím si že dosť je tu takých čo v práci sa moc nenarobia lebo len písať na túto stránku pravidelne by zabralo dosť času a to píšem rýchlo na počítači a málokedy tu vôbec niečo napíšem

natall113
27. feb 2024

Administratíva a účtovníctvo, bývajú aj také dni, niekedy týždne

kikushaa
27. feb 2024

Divadlo v lete, ked sa nehra ako office musime chodit do roboty a tocit sa na stolickach (ak necerpame dovolenky prave)

cookie29
27. feb 2024

Ano, bezne je to ako na hojdacke, bud hojno alebo to druhe 🙂 ale to zalezi samozrejme aj v akom odvetvi pracujes na akej pozicii a podobne

mk1111111111
27. feb 2024

A Ty kde robis? Ci len hladas pracu, kde sa budes tocit na stolicke?

amelie2017
27. feb 2024

Jasne, robim v hoteli, sezona este nezacala, ale kedze mame aj kongresove centrum, mame otvorene. Mame tyzdne, ze nevieme, kde nam hlava stoji, musime nabrat ludi z externej firmy no a aktualne nemame ziadne eventy, cez tyzden len okolo 200 ludi, vikend to stupne na 400, takze cez tyzden cca 4 hodiny vymyslam, co dat ludom robit, aby sa nenudili, kedze vsetko vylestene, upratane,..niektori to vyuzili na cerpanie dovolenky, niekto ma nahradne volno za odpracovane sviatky.

saxana000
27. feb 2024

Januar a september su kazdy rok najviac citit..ludia.su vytrieskani z penazi.po lete a po sviatkoch

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tana85
27. feb 2024

ano, teraz je take, ze polovicu prac.doby si hladam pracu, vymyslam co zlepsit, robim si treningy…viem, ze zase pride obdobie ako bol januar, ze som nevedela co skor a k stolicke som bola prilepena, takze taketo dni si aj uzivam, mam cas s kolegami aj pokecat pri kave

neviditelnypes
27. feb 2024

"Každý týden si mám vzít čtyři hodiny a udělat prohlídku kvality v papírně.
A samozřejmě, že zrovna ten rok, co se na to vykašlu, se stane tohle."
(The Office, S03E20) 🙂

medda_beda
27. feb 2024

Nebudem charakterizovať oblasť, ale áno sú aj také dni.Mne to však nevadí.Chodím tam kvôli zárobku nie kvôli zábave.Urobím čo treba a mám radosť z toho, že domov nejdem fyzicky zničená.
Niektorí ľudia by s tebou radi menili 🙂

leuska0910
27. feb 2024

Su dni ked nie je co a ludia nie su, ale viac je takych dni ked mame co robit🙂

espeo
27. feb 2024

Nie. A veru by som tak brala. Od 2013 do 2016 som v tejto istej práci mala voľnejšie. Aj som si cez pracovnú dobu hľadala dovolenky, nový byt... potom som sa vrátila z materskej na tu istú pozíciu, firma začala expandovať do zahraničia a my nevieme, čo skôr. Mrtvy cas v práci niekedy mám, ale len kvôli môjmu zlému dnu. Znamená to však, že všetko musím dobehnúť ďalšie dni t.z. zase nadčasy...

denkabemommy
27. feb 2024

Mávam také dni, celkom často. Vtedy si naplánujem obed s hlavným šéfom 😂, nech zabijem aspon 2-3h času zo dňa, akože prácou.

poisonblu
28. feb 2024

ja som mzdova uctovnicka na polnoh.druzstve, takze mavam casto mrtve dni...vtedy si hladam robotu kade tade v papieroch, kecam s kolegynou alebo surfujem na internete...v podstate 2 tyzdne, kedy robime vyplaty su nabite na celych 8 hodin, zvysok mesiaca je len taky, ze 2 dni nieco, 2 dni nic....