Máte skúsenosti s prácou v Prahe pod agentúrou zdravotnictvi-job.cz?

23kikuska23
25. sep 2019

Ahojte počuli ste úž niekto o agentúre zdravotnictvi-job.cz neviem nájsť k nim žiadne recenzie a ozvali sa mi ohĺadom pozície na zdravotnú sestru. Ale odrádza ma nedostatok informácií s ich strany a nepoznám nikoho kto by s nimi niekedy spolupracoval. Ďqkujem.

joja101
25. sep 2019

Mas ist na pohovor? Mozno tam by si mohla ist a tam zistit co to je za firmu. Nieco ako cesky finstat neexistuje?

23kikuska23
autor
25. sep 2019

@joja101 len som chcela vedieť či niekto nemá s njmi skúsenosti pretože pani čo so mnou komujikovala po telefóne nemala žiadne info o tej práci a nezdá sa mi to nejak moc reálne a ako prvá otázka padla či som mpadá tak ma to dosť šokovalo

diewcatqoo
25. sep 2019

Ahoj, nepoznam tu agenturu. Ja len, ze ak chces ist pracovat do ceska, urcite si nieco najdes aj bez agentury. Zijem tu a nie je tu nudza o pracovne ponuky, napr. zmienovane zdravotne sestry hladaju stale.

kiwi3
25. sep 2019

hlavne nic neplat dopredu

vejapa76
25. sep 2019

@23kikuska23 jasné že ti pani Z agntúry nepovie nič bližšie. Keď sa cez nich zamestnáš tak aj im z toho "neco kápne". Keď ti povie po telefóne nemocnicu, oddelenie na ktoré sestru zháňajú tak predsa pôjdeš priamo tam a agentúra bude bez provízky.