Ahojte maminky a nemaminky,chcela by som sa Vás spýtať či náhodou nemáte niektorá skúsenosti s prácou pre ReklamPro.Majú uvedenú adresu Škultetyho 5,Bratislava a vystupuje tam dáky pán Andrej Meszaros.Ponúkajú mi prácu,sľubujú zmluvu a chcejú vstupný poplatok 15eur..Som maminka na MD,potrebujem peniažky,no mám strašný strach,aby som niekomu nenaletela.Nemáte niekto skúsenosť?Ďakujem
presne takyto pripad bol minule na Markize v Lampárni....určite by som nič neplatila.... 😠
@majuskovci Žiadny seriózny zamestnávateľ si nepýta peniaze - vstupný poplatok. A ak je nejaký zamestnávateľ na takéto poplatky odkázaný, tak by som uňho nechcela robiť, ani keby mi sľuboval milióny 😉
Minule dávali v TV, že ľudia nemajú nič platiť dopredu, lebo nič nakoniec z toho nebude a je to len podvod. Dotyčná osoba sa pomaly , ale isto nabalí a druhá strana je bez peňazí a práce. NIČ NEPLAŤ DOPREDU 😉
nechcem byť skeptická, ale skús si naťukať obchodný register alebo živnostenský register a uvidíš, či sa dá firme dôverovať... prídeš na to, či takáto firma vôbec existuje (mne ju nenašlo) 😉