Máte skúsenosti s prácou pre ReklamPro s.r.o.?

majuskovci
13. jún 2013

Ahojte maminky a nemaminky,chcela by som sa Vás spýtať či náhodou nemáte niektorá skúsenosti s prácou pre ReklamPro.Majú uvedenú adresu Škultetyho 5,Bratislava a vystupuje tam dáky pán Andrej Meszaros.Ponúkajú mi prácu,sľubujú zmluvu a chcejú vstupný poplatok 15eur..Som maminka na MD,potrebujem peniažky,no mám strašný strach,aby som niekomu nenaletela.Nemáte niekto skúsenosť?Ďakujem

arizona
13. jún 2013

nechcem byť skeptická, ale skús si naťukať obchodný register alebo živnostenský register a uvidíš, či sa dá firme dôverovať... prídeš na to, či takáto firma vôbec existuje (mne ju nenašlo) 😉

monalisa1
13. jún 2013

presne takyto pripad bol minule na Markize v Lampárni....určite by som nič neplatila.... 😠

materina_duska
13. jún 2013

@majuskovci Žiadny seriózny zamestnávateľ si nepýta peniaze - vstupný poplatok. A ak je nejaký zamestnávateľ na takéto poplatky odkázaný, tak by som uňho nechcela robiť, ani keby mi sľuboval milióny 😉

sandrika1986
13. jún 2013

Minule dávali v TV, že ľudia nemajú nič platiť dopredu, lebo nič nakoniec z toho nebude a je to len podvod. Dotyčná osoba sa pomaly , ale isto nabalí a druhá strana je bez peňazí a práce. NIČ NEPLAŤ DOPREDU 😉