Ahoj maminy,som zamestnaná,no momentálne na RD....je nejaká práca na doma na privyrobenie si popri RD? Máte niektorá skúsenosti prosím?ak áno čo odporúčate ďakujem za rady.....
napíšete mi internú poštu 🙂
Je toho vela. Zalezi co hladate, chcete/nechcete. Mozete mi napisat spravu. Rada vam napisem comu sa venujem ja popri RD. 👍
No,a už tu máš dílerov 😉
@acer11 ...😉😉😉
@acer11 je uplne bezpredmetne spomenut konkretnu spolocnost lebo ludom ako ty co nas maju za dilerov nevadi spolocnost ale ten princip fungovania. Takze ano, robim katalogovy predaj resp odporucam vyrobky, s ktorymi som spokojna. Ty si este nikomu nic neodporucila? Ak ano tak si rovnaky diler ako ja 😉 akurat ze ty mas za to odporucanie 0,0€ lebo clovek uteka do obchodu aby si vec ktoru si mi odporucila kupil. Ja ked nieco odporucim tak si to clovek bud kupi u mna za predajnu cenu alebo sa zaregistruje a nakupuje za nakupne ceny. V oboch pripadoch ma spolocnost odmeni nejakou tou proviziou. Je na tom nieco zle?
Aj v tomto systeme treba pracovat aby si dosiahla vysledky ktore ti zaplatia ucty napriklad. Nic nie je zadarmo. Ani v praci nedostanes vyplatu za to ze tam sedis a nic nerobis.
Ze su niektori ludia taki vlezli ze ta otravuju denno denne a nedaju ti pokoj je chyba ludi a nie systemu a spolocnosti 😉
@veronice a vies, ze ponuky MLM su tu zakazane a porusujes pravidla??
@veronikaszabova preto info do spravy a nie verejne. Ci aj to je zakazane? Ak ano tak sa ospravedlnujem.
No a teda este pre autorku. Ak sa nechces venovat tomu co je tu zakazane menovat, poloz si otazku co vies a co ta bavi. Vies nejaky jazyk? Vies pisat clanky? Sit, hackivat, kreslit, piect? Mozes sa venovat niecomu z tohto alebo mozno objavis v sebe aj nejaky skryty talent, nikdy nevies. A mozno si pri md najdes cas na nieco co si chcela vzdy vyskusat. Ja som sa po 20 rokoch prave pocas tehotenstva vratila k sitiu. Moznoati je vela. Musis len skusatba vybratbsinco ta bavi.
Pozri si moj blog, je o rozbehnuti vlastneho biznisu. Je to projekt biznismamky, bohuzial sa tomu nestiham venovat, ale nejake zaklady tam najdes. Prip. mi kludne napis.
💶 Nebaví ťa práca a chceš robiť z domu ? Bez šéfa podľa seba len z našou pomocou ? Napíš mi pre viac info viem ti pomôcť 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/search/?q=praca...