Máte skúsenosti s prácou popri RD?

25. apr 2020

Ahoj maminy,som zamestnaná,no momentálne na RD....je nejaká práca na doma na privyrobenie si popri RD? Máte niektorá skúsenosti prosím?ak áno čo odporúčate ďakujem za rady.....

katulka1992
25. apr 2020

napíšete mi internú poštu 🙂

veronice
25. apr 2020

Je toho vela. Zalezi co hladate, chcete/nechcete. Mozete mi napisat spravu. Rada vam napisem comu sa venujem ja popri RD. 👍

acer11
25. apr 2020

No,a už tu máš dílerov 😉

autor
25. apr 2020

@acer11 ...😉😉😉

veronice
25. apr 2020

@acer11 no, a zas tie predsudky 😉

acer11
25. apr 2020

@veronice tak sa bez obáv pochváľ čím sa zaoberáš-nech sa inšpirujeme

veronice
26. apr 2020

@acer11 je uplne bezpredmetne spomenut konkretnu spolocnost lebo ludom ako ty co nas maju za dilerov nevadi spolocnost ale ten princip fungovania. Takze ano, robim katalogovy predaj resp odporucam vyrobky, s ktorymi som spokojna. Ty si este nikomu nic neodporucila? Ak ano tak si rovnaky diler ako ja 😉 akurat ze ty mas za to odporucanie 0,0€ lebo clovek uteka do obchodu aby si vec ktoru si mi odporucila kupil. Ja ked nieco odporucim tak si to clovek bud kupi u mna za predajnu cenu alebo sa zaregistruje a nakupuje za nakupne ceny. V oboch pripadoch ma spolocnost odmeni nejakou tou proviziou. Je na tom nieco zle?
Aj v tomto systeme treba pracovat aby si dosiahla vysledky ktore ti zaplatia ucty napriklad. Nic nie je zadarmo. Ani v praci nedostanes vyplatu za to ze tam sedis a nic nerobis.
Ze su niektori ludia taki vlezli ze ta otravuju denno denne a nedaju ti pokoj je chyba ludi a nie systemu a spolocnosti 😉

veronikaszabova
26. apr 2020

@veronice a vies, ze ponuky MLM su tu zakazane a porusujes pravidla??

veronice
26. apr 2020

@veronikaszabova preto info do spravy a nie verejne. Ci aj to je zakazane? Ak ano tak sa ospravedlnujem.

veronice
26. apr 2020

No a teda este pre autorku. Ak sa nechces venovat tomu co je tu zakazane menovat, poloz si otazku co vies a co ta bavi. Vies nejaky jazyk? Vies pisat clanky? Sit, hackivat, kreslit, piect? Mozes sa venovat niecomu z tohto alebo mozno objavis v sebe aj nejaky skryty talent, nikdy nevies. A mozno si pri md najdes cas na nieco co si chcela vzdy vyskusat. Ja som sa po 20 rokoch prave pocas tehotenstva vratila k sitiu. Moznoati je vela. Musis len skusatba vybratbsinco ta bavi.

emma_932
26. apr 2020

Pozri si moj blog, je o rozbehnuti vlastneho biznisu. Je to projekt biznismamky, bohuzial sa tomu nestiham venovat, ale nejake zaklady tam najdes. Prip. mi kludne napis.

dasenka110
26. apr 2020

💶 Nebaví ťa práca a chceš robiť z domu ? Bez šéfa podľa seba len z našou pomocou ? Napíš mi pre viac info viem ti pomôcť 🙂

ananas28
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
romana_betterstyle
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikaleo17
Odpoveď bola odstránená
Zobraz