Máte skúsenosti s prácou na doma?

lenkasan
27. feb 2012

Máte niekto nejaké skúsenosti s prácou na doma? Chcem sa spýtať či niekto niečo také robí,robil,alebo pozná niekoho kto má prácu na doma?

akeber362007
28. feb 2012

Ja som začala vyrábať na vianoce dekoračné výrobky .
Škoda že mi ostala len jedna fotka , v zadu za domčekom . Urobila som len zopár , inšpirovala som sa z mimibazáru ( ostatné fotky nie sú moje) robila som rôzne farby aj zo sviečkou celkom ma to baví . Predala som zopár ale uvažovala som urobiť viac aj na Veľkú noc . Tak isto som piekla ten perníkový domček a už som mala zopár čo by ich chceli , tak že určite sa budem venovať aj tomu . Samozrejme že zo začiatku musíš niečo aj investovať , a už teraz si zháňam materiál šišky, oriešky , prúty . 🙂

lenkasan
autor
28. feb 2012

@akeber362007 Krásne veci.Držím palce,nech ti to ide.Určite si dosť kreatívna..Ja som mala na mysli prácu ktorú ponúkajú rôzne firmy.Je to volanie,internet a komunikácia s klientmi.Len nepoznám nikoho kto by to robil.Zaujímalo by ma či to nie sú len firmy na podomový predaj.Potravinové výrobky,kozmetika,šperky.
Jedna m oja známa raz robila prácu na doma,ktorá spočívala vo výrobe takých ako slniečok.Ale bolo to dosť náročné.Prišli jej domov krabice s materiálom a ona mala tým slniečkam napríklad popriliepať oči a nos.Ale bola to mravčia robota,bolo toho kvantá a minimum zaplatené.
Atk som začala pátrať či niečo také funguje aj reál.či je práca na doma reálna. 🙂

akeber362007
28. feb 2012

Pozri túto stránku mňa zaujali dotazníky je tam aj predaj výživových doplnkov 🙂
http://zarobokdoma.webnode.sk/wazzub/co-je-wazzub/ .

karkulkaa
24. mar 2012

Skúste si privyrobit pozeraním platených reklám. žiadne poplatky. Slušný zárobok.
http://vyhravakazdy.sk/11023

dagyna
26. mar 2012

preco tam chce aj cislo uctu a skoro vsetky osobne udaje, oz aj mi nestiahnu nic z uctu? mate s tym skusenosti?

janka0007
26. mar 2012

Myslim,ze cislo uctu chcu nato,aby ti mohli potom akoze poslat peniaze,mna by zas zaujimalo,naco chcu vediet vysku mojho prijmu,kolko mam deti a ci mam domace zvierata,ci byvame vo vlastnom a pod.To su uz fakt take sukromne veci,ktore by ich nemuseli zaujimat,radsej som sa nezaregistrovala,nestoji mi to za to..

dada1212
26. mar 2012

@janka0007 práve preto, aby vedeli nasmerovať reklamy, napríklad ti bude zasielať zbytočne reklamu na jedlo pre psa, ak žiadneho nemáš. ale ja by som tým klikačkám neverila, väčšinou treba nazbierať nejakú sumu aby niečo zaslali a tá suma sa dá nazbierať ťažko, to dáš viac peňazí za elektriku ked budeš pozerať tie reklamy ako zarobíš

dada1212
26. mar 2012

ešte napíšem to, čo som pri takýchto témach už písala viackrát, ťažko nájdete takú prácu na doma akú chcete, teda nejaké nenáročné skladanie, lepenie obálok alebo prepisovanie textov. ide o podvody,
doma sa dá ak tak prekladať, robiť účtovníctvo, niečo vyrábať čo si vymyslíte a potom to predávať, urobiť eshop, prípadne niečo programovať a podobne.
ak si chcete privyrobiť, tak je vždy možnosť roznášať letáky, robiť anketárku alebo niečo z toho čo som písala vyššie.

bets
27. mar 2012

@dada1212 presne tak, este sa da doma napr. opatrovat deti, alebo zehlenie, privyrobenie si upratovanim a pod.

ten clanok na sme sa oplati precitat, ako skusali jednotlive ponuky prace na doma a co sa z toho vyklulo...

lilli00
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jajka68
10. máj 2012

@dada1212

@janka0007
@dagyna ja som na http://vyhravakazdy.sk/10077 zaregistrovana uz par mesiacov, a ked mam cas tak si pozriem par reklam, za tyzden mozno tak hodinku pri tom stravim a mam 30€. vzdy na konci mesiaca posielaju peniaze, a pripisu ich na vas ucet.

dagyna
10. máj 2012

dakujem a zadavali ste tam aj cislo uctu ked ste sa registrovali lebo to tam je a neviem mam trosku obavy,a le mysli si ze je to kvoli tomu aby mali kde poslat peniaze

kollarova
10. máj 2012

@jajka68 prosim ta a ako si registrovala na seba tych styroch ludi?ja nechapem ako ich mam cez seba registrovat a nebudem potom musiet registrovat zase dalsich.dakujem 🙂 🙂

zdobik
15. máj 2012

Zarábajte na tom, čo robíte každý deň zadarmo. Pozerajte reklamy!!
Možnosť zárobku - BEZ vstupných POPLATKOV. Sledujete reklamy a odpovedáte na kontrolné otázky.
Registrácia ako aj jej zrušenie je bezplatné. Nič nestratíte, môžte len získať - až 5€ za hodinu, ak vás bude baviť pozerať stále tie isté dookola
Môžete si to najprv vyskúšať a potom sa rozhodnete, či si chcete týmto spôsobom privyrobiť.
Stačí sa zaregistrovať a môžete začať hneď zarábať: http://vyhravakazdy.sk/26555

decuso
2. jún 2012

to je sice pekne. ja som tam zaregistrovana uz vyse mesiaca aj som pod seba zaregistrovala 4 ludi. ale aj tak ma stoplo pri 7 eur zevraj nieje dostatok reklam. je to len podvod. nezarobite viac ako tych 7 eur. kamoska je tam dlhsie a aj tej to vypisalo vzdy ked dosiahla hranicu 7 eur. tak neviem preco tu vypisujete ze 5 eur za hodinu. len tak vo sne.

slavinka39
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
44domcca44
9. jún 2012

@karkulkaa ako ich mam registrovat pod seba????

lilli00
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karkulkaa
14. jún 2012

@44domcca44
ked sa sama zeregistrujete tak v sekcii moj účet v lavo dolu najdete odporučanie registracie a pod nou váš link. cez ten sa možu registrovat další ludia pod Vás. Keby ste mala záujem mám ešte jeden zárobok na nete kde vyplácajú peniažky.

44domcca44
14. jún 2012
44domcca44
14. jún 2012

@karkulkaa karkulkaa mohli by sme mi poslat do spravy? by som vyskusala a mate to overene?dakujem-- emoticon

44domcca44
14. jún 2012

@lilli00 a za klikacky si kolko tak dostala priblizne ?

bebynka33
15. jún 2012

@karkulkaa

Prosím ťa mohla by si mi to poslať do správy? Nie je to nejaký podfuk?

karkulkaa
19. jún 2012

@bebynka33
je to zvláštne ale teraz sa mi na fichee. com nedá prihlásit 2 dni a pri tom už som od nich dostala 3 x peniazky na účet, snad nekončia uvidím ako budú dalej pokračovat.

lilli00
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tiandelubka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lilli00
Odpoveď bola odstránená
Zobraz