Ahojte. Chcem sa opytat, ci mate niekto realnu skusenost s vyrobou dekoracnych predmetou - anjelikov a hviezdiciek z drotu a koraliek cez cesku firmu Selvintech. Praca je na doma. Vyzeraju vcelku solidne, je tam sice vstupny poplatok dost vysoky, vraj ho vratia po odrobeni urciteho mnozstva vyrobkov. Dakujem za kazde info.🙂
Je to ojeb ...robil som jak chuj podľa ich návodu..a na nič...ale idem do Čiech za tu ženu a jej ten návod rozjebem o hlavu..Kto chce isť tiež nech napíše..
@zlatican no, tak si asi nezasluzis insie, len dostat poriadnu facku od zivota. V ktorej serioznej firme si videla, ze by niekto dopredu PLATIL, aby mohol pre niekoho pracovat.
Mám skúsenosť S touto debilnou firmov
Neposielajte peniaze vopred!!!!!!!!!!Chcem Vám len dobre...
Nič iné mi neostáva,len odskúšať si to na vlastnej koži,či je to naozaj tak.Recenzie som si prečítala až po zaslaní peňazí.
Ano a nevyplatili ma. nemam konkretne skusenosti so Selvintech a strankou vyroba dekoracii, ale Tinotrex a strankou vyroba predmetu. Je to to iste na jedno kopyto. Peniaze vam neposlu. Strata casu aj penazi. Tu si mozete precitat zaujimavu recenziu na tychto...
https://www.pracanadoma-skusenosti.eu/news/rece...
Děkuji Vám
@petra200677 Dobrý deň.Zadajte si do Googlu Selvintech recenze a tam sa vám zobrazí aj stránka Jana Háteová,čo je firma Selvintech a tam máte v dolnej časti recenzie,prečítajte si ich.
Dobrý den, přečtu, díky
Prosim Vas, ma niekto skusenost s touto strankou, ktora tiez ponuka vyrobu miniatur biblii?
https://manualnivyroba.cz/
@minimima Je to pravdepodobne tá istá spomínaná firma. Ja som sa nechala oklamať už dvakrát. Odvtedy peniaze vopred neposielam. Oni si len menia názov stránky. Poslala som 60 eur dopredu, aby mi poslali materiál a keď som na to na druhý deň prišla, že je to v podstate tá istá firma, hneď som im písala, aby mi peniaze vrátili a že ruším objednávku, nech mi nič neposielajú. Oni mi odpísali, že mi môžu vrátiť len určité percento. Poslali mi naspäť 22 eur. Aspoň niečo.
Pravdepodobne to bude tak 😞
kurzy.cz/nazory/A-P-T-34050-PR-1396174/
Ahoj.Neviem či ste už odpovedali na inzerát tejto firmy ale ja som sa tiež dala napáliť a rozhodne ju nedoporučujem. 😢 Najskôr od Vás vymámia zábezpeku v hodnote 80 € s tým že Vám pošlú gorálky na zhotovenie ich produkov . A že za každý produkt dostanete 1€. Tiež ma to zaujalo a prišlo mi to skvelé na privyrobenie popri materskej . A gorálky aj naozaj prišli.Síce po mesiaci ale pršli. V obálke boli dve dohody o spolupráci. Manuál na zhotovovanie anjelov, jeden vzorový kus a gorálky na zhotovenie 25 ks. Začala som vyrábať . Asi pri 7 som pochopila princíp. A už mi to išlo ako od ruky . Prvých 7 sa mi zdalo zlých tak som ich rozobrala a spravila na novo. Ešte mi aj nevystačil drôtik tak som si dokupovala taký istý na vlastné náklady. Keď som mala všetkých 25 ks hotových odoslala som ich firme na kontrolu. Po asi 2 týždňoch mi firma vrátila všetkých 25 anjelov . Prvá polovica bola vraj bola zle spevnená v hornej časti . A druhá polovica bola vraj zle spevnená v spodnej časti. Tak som ich nakomplet všetky rozobrala a spravila iba 5 ks . A dala som si na ních záležať. pritahovala som ako sa len dalo . A odoslala som ich . Ale o dva ďalšie týždňe sa mi znova všetky vrátili s tou istou vadou. A ešte aj krídla zrazu chceli mať také ako bolo na vzorovom produkte ale v manuáli na zhotovenie bolo písané že to je na vašej fantázii ako ich spravíte. Keď som ich kontaktovala že im všetky gorálky vrátim naspäť aj s tým kúpeným drótikom na vlastné náklady a aby mi vrátili zábezpeku tak mi firma odpísala vraj tá zábezpeka je nevratná. Potom som začala hladať recenzie na firmu a zistila som že mnoho ludí bolo oklamaných ako ja . Buď im stále vracali ten istý tovar s tým že nie je dobre spravený alebo im pre istotu nič neprišlo . Takže rozhodne nedoporučujem spoluprácu s touto firmou. Ja som viac prerobila a nič nezarobila