Máte skúsenosti s manuálnou prácou na doma?

kittie142
15. feb 2023

Žienky mám na vás otázku . Keďže som nezamestnaná a nové zamestnanie sa mi hľadá veľmi ťažko keďže mám dve malé deti . Tak skúšam hľadať kadečo na internete aj prácu na doma . A chcem sa vás spýtať či náhodou nemáte niektorá z vás s touto prácou skúsenosti https://www.manualnivyroba.cz/?gclid=Cj0KCQiAor...

acer11
15. feb 2023

Čo myslíš, že to je,ak chcú od teba peniaze??

gemerka17
15. feb 2023

@kittie142 Za odeslání první zásilky s materiálem k výrobě žádáme investici 1 860 Kč včetně DPH. Pro zájemce ze Slovenské republiky investice činí 81 EUR.

Verím tomu, že sa isto nejaký zúfalec a blbec nájde, ktorý im zaplatí. Je to dobrý odrb. Ty nemáš platiť, aby si mala prácu. Toto by potom robil každý. Práca na doma je väčšinou pre ľudí, čo niečo vedia a majú dostatok praxe.

pribinak
15. feb 2023

To vážne ešte niekto takýmto ponúkam verí? Kristepane však aj debil vie že je zo odrb ako hrom.
To v ktorej práci chcú aby si im niečo najskôr zaplatila a potom akože oni zaplatia tebe?
Rozmýšľaj žena rozmýšľaj

martinkatinka
15. feb 2023

Poslu ti v obalke info ako pytat 81€ od inych ludi....
Takze blbost

qsookie
15. feb 2023

@kittie142 https://www.pracanadoma-skusenosti.eu/news/rece... Stránka sa musela premenovať, ale ponúka rovnaký podvod.

nelca84
15. feb 2023

podvodnici tu maju na ruziach ustlane, nikto nepouziva rozum

janetinka27
15. feb 2023

@kittie142 kedysi v zaciatkoch sme to vyskusali, lebo inzerat s ponukou prace na doma zverejnil muz z dobrej rodiny, ktoreho sme poznali. zaplatili sme prve peniaze, vtedy 400 sk a cakali na pracu. prisiel tenucky katalog prefoteny na A4, prelozeny napoly. tvarilo sa to, ze ide o pracovne ponuky, ale boli to len nejake vseobecne kategorie, z ktorych si si akoze vybrala, poslala im znova svoj zaujem a zaplatila si dalsie peniaze. zaplatili sme znova, lebo vtedy sa o tychto podvodoch este nic nevedelo a uz sme tam vlozili tych prvych 400 sk.
prisiel dalsi katalog s okruhmi, v podstate nic nove a dalsi poplatok. ten sme uz nezaplatili, lebo medzitym sme si vsimli, ze na oboch predoslych obalkach bola peciatka s kontaktom a presne bola vyrobena tak, aby na nej boli necitatelne cisla v telefonnom cisle. bol to podvod a v tych casoch si ten chlapik chcel asi tiez len zarobit a tak svoje meno vystavil na posmech, zial.

karmen007
28. aug 2023

@nelca84 presne ako píšete, podvod ako vyšitý. Ja som im v minulosti naletela. Poslala som im tuším okolo 50 až 65 Eur, už si nespomínam presne a o 1 rok som ich videla v Reflexe na Markíze .Keď som ich videla na Markíze, skoro som odpadla. Ponúkali vtedy výrobu nejakých malých knižočiek. A teraz už zvýšili poplatok na 81 Eur, no super .... ľudia prosím nenaleťte takýmto podvodníkom. Pošlú Vám materiál, ktorý je prefotený, krivý no skrátka šmejd a z toho chcú zázraky - urobiť na milimeter presný výrobok !!!!! Čo vlastne sa nedá !!! Majú podchytených právnikov, políciu, súdy, všetkých !!!!!! Len stále menia názov firmy !!!! Hajzli hnusní, ktorí bohatnú - tak ako na mne, tak i na druhých !!!! A tie recenzie si píšu sami !!!! Neverte im, a nenaleťte, tak ako ja !!!!! Podvod, podvod, podvod !!!! Reálna práca na doma neexistuje !!!!! Ja už cca 20 rokov niečo zháňam a doteraz som natrafila len na samé somariny !!!! Kde pýtajú len vysoké vklady a zárobok 0 Eur ..... Ak teda nie ste vyštudovaný It človek, prekladateľ, účtovník, spisovateľ a podobné profesie, kde treba mať vzdelanie !!!!!