Máte skúsenosť so stránkou www.pracavosvete?

mitinka
13. feb 2012

Ahojte baby,chcem sa spýtať či náhodou nemáte skusenosti s touto stránkou www.pracavosvete.sk Zaujali ma ponuky prác,len neviem či sa tomu dá veriť.Či sa dostaneme tam kam je písané alebo ma niekde švihnu robiť tak ako sa to teraz robí,prostitutku 😝 Nerada by som tak skončila 😔 Potrebovala by som recenziu a aj ako a kde ponukaju byvanie a kolko to stojí a kolko si zobere dotyčná firma za sprostredkovanie každý mesiac.Či sa mi to vobec oplatí... Budem vďačná

1plzen
22. feb 2012

No ahoj,dneska jsem dokonce zkusila volat na uvedené tel.č.,ale NEEXISTUJE!
Taky mě zaujala nabízená práce,ale asi to bude jako jeden z mnoha SCHIT!!!
No to je hruuuuuuuuza co lidí tady podvádí,nebo tahá z ostatních prachy a je to i na českých stránkách!!!!!!!!
Copak už nejsou slušní lidé.????????????

vera55555
27. feb 2012

No mna tiez zaujali ale je to oblb a takych ludi by som poslal do vazenia hajzli hnusní vyuzivaju ludsku dovercivost a socialnu situaciu ludi proste je to podla mna trestne adufam ze ten clovek co to takto oblbuje skonci v base !!!!

adrian24
14. mar 2012

nenemozem sa pozerat na tieto stupidne nazory...nehadzte vsetkych do jedneho vreca! ako jedina agentura nepyta ziaden poplatok, to svedci o serioznosti. asi ste si zle opisali cislo, ked ste sa nedovolali a to je vasa chyba.
a pracu zprostredkuju, resp. su poradenska firma a vas si vybera priamo zamestnavatel ako uz stovky ludi, kt.tam pracuju a su spokojny.

oldaku
29. mar 2012

je pravda že se tam opravdu nedá dovolat to číslo již neplatí, tak se mi to opravdu nezdá a lze jen posílat email a ten adrian24 nepochybné tam ani nezkoušel volat jinak by věděl že se tam nedovolá!

milanban
16. apr 2012

No aj ja som sa dovolal , ale na Force Agency. Telefón dvíhajú, ale z troch, či štyroch pozícií mi neprišlo vyrozumenie ako sľubovali a pred tým mi povedali, že sa ozvú v každom prípade. Začína mi byť podozrivé číslo-0900-vka, lebo vás očistí o kredit a mám podozrenie, že zarábajú len na tom telefóne a na prekladoch čestného prehlásenia.Bodaj by som sa mýlil, lebo súrne potrebujem prácu.