Máte skúsenosť s prácou popri materskej?

vikusik
26. mar 2012

Ahoj kočeny nema niektora skusenosti s pracov popri PN alebo materskej,akurat som pozerala inzerat na vypisovanie obalok ,skladanie pier a pod.Nema niektora skusenosti,ďakujem

aloeverapomaha
26. mar 2012

Ahoj,ja si privyrábam s Aloe Vera ktoré aj používam

ninka0512
26. mar 2012

ahoj,no ja som počula, že to lepenie obalok a pod. su dosť oblby...nevyplacaju riadne a tak... a navyse je to praca na riadnu depku si myslim, len sedis doma a lepis:(

dasenka110
26. apr 2020

Ahoj 💶 Nebaví ťa práca a chceš robiť z domu ? Bez šéfa podľa seba len z našou pomocou ? Napíš mi pre viac info viem ti pomôcť 🙂

nika2323
23. okt 2020

Ahojte, táto diskusia je strašia, ak niekto hľadá prácu na doma resp. odkiaľkoľvek, a áno...má vzťah ku prírodnej kozmetike ( nie dekoratívnej ), zaujíma sa a rád pomáha v oblasti zdravia - kožné problémy, posilnenie imunity a hlavne má záujem spoznať prírodné produkty, ktoré pomáhajú a sú overené, vyskúšané viacerými užívateľmi, pokojne mi píšte. Môžte začať spolupracovať so spoločnosťou, ktorú na Slovensku pozná zatiaľ cca.200 ľudí, preto je tu veľká šanca na úspešný rozbeh. Nemusíte sa vôbec obávať vstupných investícií alebo mesačné plnenie apod.

nikaleo17
9. júl 2022

@vikusik Nová príležitosť pre 4 ľudí do kanc. 800 € mes. -
Hľadám vhodných uchádzačov do kancelárie na administratívne práce na 2 - 4 hod. denne. Práca s internetom, telefonická, osobná komunikácia.Čas si určujete sami.
Pracovať sa dá aj on-line.