Prosím vás má niekto skúsenosť s touto firmou Casa Idioma?Treba rozkliknúť 100 stránok denne za 10,-.eur.Je to chyták,môže niekto poradiť.
Ďakujem
neviem,dnes som to našla na Kariere,tak preto sa pýtam
Ja som im posielala záujem o brigádu ešte v novembri, však že vyskúšam, a nikto sa mi odvtedy nikdy neozval. Tiež som zisťovala adresu, nejaký zápis v obchodnom registri, všeličo, a nič dôveryhodné som nenašla. Inzerát majú uverejnený nonstop všade, takže neviem o čo im ide. Ale pravdepodobne je to len nejaký podvod.
@pinuska6 podvod ako hrom, dajú vám 5 dní klikať na jednu stránku, aby akože zistili, či ste pochopili, čo máte robiť, potom vám ponúknu 20 EUR, ak budete klikať aj na FB a GOOGLE+, tiež si vás akože preveria, aby ste klikli na tú istú firmu, čo ste klikali prvých 5 dní a tým sa ich komunikácia s vami končí. A o čo im ide? Tým, že každý, kto sa im ozve kliká na jednu firmu, tá sa vo vyhľadávači dostane na prvú stranu a tak, keď potom niekto hľadá služby inzerujúce touto firmou, samozrejme kontaktuje ich, pretože si myslí, že keď sú na prvej strane, sú super. A tu je názov firmy: ANDREUS s.r.o. - PREKLADATEĽSKÉ SLUŽBY, BRATISLAVA. Vlastne im spravíte reklamu zadarmo, pretože peniaze nikdy v živote neuvidíte. A ešte aká náhoda: kontaktovať cez mail vás bude p. Andrej a firma sa volá Andreus. Špinavosť hrubého zrna!!!!!!! 😠
@tomasmatus ďakujem veľmi pekne,ja som sa u nich zaregistrovala asi pred 3-mi týždňami,ale ešte sa mi nikto neozval.ale už nebudem ani reagovať,ak by sa niekto ozval.Ďakujem za upozornenie 🙂
Ja som dnes zareagovala na ich inzerát a ľutujem,že som si najskôr neprečítala túto diskusiu...
Zdalo sa mi to však podozrivé, tak som im neposlala svoj životopis (uviedla som , že doplním neskôr
až mi dajú konkrétne podmienky spolupráce).
Som rada, že som bola opatrná a nezverejnila všetky údaje o sebe.
M.
http://orsr.sk/vypis.asp?ID=310826&SID=2&P=1 !!!!!!!!!!!!! PODVODNÍK !!!!!!!!!!! brááááááááátislavsky
Ďalšie "referencie" na tohto podvodníka: https://www.facebook.com/PodvodniciNaBazosczsk/...
@pinuska6 tak toto aj mna zaujima 😉