Ahojte, máte radi svoju prácu/povolanie, ktoré vykonávate? Tešíte sa do práce? Alebo čakáte stále na piatok?
Strašne by som chcela zažiť prácu, do ktorej chodím rada a napĺňa ma. Mám prácu, ale necítim sa v nej dobre. Chcem vedieť ako to máte vy. 🙂
Milujem svoju pracu
áno
@mamamasama v dobrom závidím 👍
Ja mám svoju prácu velmi rada. Kým som ju nedostala nevedela som, že existuje, užívam si kazdy deň. Akurát ľudia z iných oddelení sú niekedy hrozni 🤣 ale to isto aj my pre nich 🤣
NIekoľko rokov už nie som zamestnanec. Ale áno, práca ma predtým bavila. Raz ak si pamätám, som v práci nebola spokojná, odišla som na konci skúšobnej doby. Čo ti bráni v tom, aby si robila prácu, ktorá ťa bude baviť?
ak nerada chodíš do práce - môže to byť aj kolektívom.
@deti95060810 to je pravda, kolektív nič moc.
Pred RD som mala prácu, do ktorej som chodila spokojná, nespájali sa mi s ňou žiadne nepríjemné pocity, cítila som sa tam veľmi dobre, neskutočne som si sadla so všetkými kolegami, aj samotná práca ma vedela baviť, hoci nie vždy, rozhodne som z nej ale nemala nikdy nervy alebo zlý pocit- napriek tomu som sa vždy tešila na voľné dni, vždy som mala veľmi veľa plánov, aktivít, čo som chcela postihat 🙂
@thoughtfulweirdo tak sa do nej vrátiš aj po RD? 🙂
Mám rada svoju prácu, vlastne to je moja záľuba a to pracujem aj na sviatky a aj v noci😁.
prácu mám rada, ale počasie, vedúca a mzda je 😢
@30ericka neuveriteľné, však 🤣 dva roky dozadu by som neverila sama sebe. 12 rokov driny, keď chodíš do práce aby si mala peniaze na život a potom zrazu niečo takéto 🤣 ja som mala obrovské šťastie. Lebo úprimne tie slová štýlu "veď si nájdi niečo čo ťa bude baviť" mi veľmi nepomáhali nakoľko som netušila čo také to môže byť. Vždy som proste chcela robiť niečo, čo budem vedieť a čo má uživí - lebo nebola som ten typ s obrovskými vzdušnými zámkami. Ale táto práca bola fakt dar.
@30ericka Nie, tam som bola na dobu určitú a teraz s 2 deťmi už by mi to ani časovo vôbec nesedelo 🙂 tak som tiež trochu bezradná, kam smerovať ďalej
@thoughtfulweirdo chápem, snáď nájdeme niečo čo nás bude napĺňať 🙂
Ja aktualne nadavam, lebo zacal posledny kvartal a nejak na mna popadali vsetky veci, ktore som pocas roka odkladala + hasim prusery za kolegov, tak, aby sme mali do konca roka vsetko na poriadku. Na dnes som si vzala volno, lebo toho mam strasne vela a potrebujem si aspon na jeden den zamestnat hlavu niecim inym, aby som sa neskor mohla na urcite veci pozriet inou optikou a potom mi praca pojde lahsie. Inak mam svoju pracu rada. Len tie konce roka byvaju zle 🙂
@30ericka áno mám rada svoju prácu, v nej si oddýchnem 😀
OOooo už je zase piatok, čaká ma pracný víkend