Máte radi svoju prácu?

30ericka
20. okt 2023

Ahojte, máte radi svoju prácu/povolanie, ktoré vykonávate? Tešíte sa do práce? Alebo čakáte stále na piatok?
Strašne by som chcela zažiť prácu, do ktorej chodím rada a napĺňa ma. Mám prácu, ale necítim sa v nej dobre. Chcem vedieť ako to máte vy. 🙂

elenka.k
20. okt 2023

@30ericka áno mám rada svoju prácu, v nej si oddýchnem 😀
OOooo už je zase piatok, čaká ma pracný víkend

30ericka
autor
20. okt 2023

@elenka.k akože, aj ja si niekedy v práci oddýchnem oveľa viac ako doma 😒

mamamasama
20. okt 2023

Milujem svoju pracu

kvetinka75
20. okt 2023

áno

30ericka
autor
20. okt 2023

@mamamasama v dobrom závidím 👍

janagem
20. okt 2023

Ja mám svoju prácu velmi rada. Kým som ju nedostala nevedela som, že existuje, užívam si kazdy deň. Akurát ľudia z iných oddelení sú niekedy hrozni 🤣 ale to isto aj my pre nich 🤣

melanta
20. okt 2023

NIekoľko rokov už nie som zamestnanec. Ale áno, práca ma predtým bavila. Raz ak si pamätám, som v práci nebola spokojná, odišla som na konci skúšobnej doby. Čo ti bráni v tom, aby si robila prácu, ktorá ťa bude baviť?

30ericka
autor
20. okt 2023

@janagem wow vážne? Práca sa dá užívať? 😀

deti95060810
20. okt 2023

ak nerada chodíš do práce - môže to byť aj kolektívom.

30ericka
autor
20. okt 2023

@deti95060810 to je pravda, kolektív nič moc.

30ericka
autor
20. okt 2023

@melanta problém je v tom, že ja ani neviem čo by ma bavilo.

melanta
20. okt 2023

@30ericka tak premýšľaj, brázdi internet a pracovné portály a nájdi, čo by ťa bavilo. Ak preto nič neurobíš, tak asi ti to až tak nevadí. Lebo kto naozaj chce, tak dokáže pre to niečo urobiť. S výnimkou samozrejme tých, ktorý na to nemajú mentálnu či fyzickú kapacitu.

thoughtfulweirdo
20. okt 2023

Pred RD som mala prácu, do ktorej som chodila spokojná, nespájali sa mi s ňou žiadne nepríjemné pocity, cítila som sa tam veľmi dobre, neskutočne som si sadla so všetkými kolegami, aj samotná práca ma vedela baviť, hoci nie vždy, rozhodne som z nej ale nemala nikdy nervy alebo zlý pocit- napriek tomu som sa vždy tešila na voľné dni, vždy som mala veľmi veľa plánov, aktivít, čo som chcela postihat 🙂

30ericka
autor
20. okt 2023

@melanta aj brázdim každý deň pracovné ponuky🙂 ale nič čo by ma zaujalo

30ericka
autor
20. okt 2023

@thoughtfulweirdo tak sa do nej vrátiš aj po RD? 🙂

melanta
20. okt 2023

@30ericka tak skús kariérne poradenstvo, môže ti pomôcť nasmerovať sa. Alebo dobrého personálneho manažéra z nejakej agentúry, ktorý vie rozhovorom veľa zistiť.

elenka.k
20. okt 2023

@30ericka no vidíš , samozrejme sú dni a sú dni, ak makáš - tak makáš aj v práci

30ericka
autor
20. okt 2023

@melanta Ďakujem🙂

panonia
20. okt 2023

Mám rada svoju prácu, vlastne to je moja záľuba a to pracujem aj na sviatky a aj v noci😁.

beata79
20. okt 2023

prácu mám rada, ale počasie, vedúca a mzda je 😢

elenka.k
20. okt 2023

@beata79 😵

janagem
20. okt 2023

@30ericka neuveriteľné, však 🤣 dva roky dozadu by som neverila sama sebe. 12 rokov driny, keď chodíš do práce aby si mala peniaze na život a potom zrazu niečo takéto 🤣 ja som mala obrovské šťastie. Lebo úprimne tie slová štýlu "veď si nájdi niečo čo ťa bude baviť" mi veľmi nepomáhali nakoľko som netušila čo také to môže byť. Vždy som proste chcela robiť niečo, čo budem vedieť a čo má uživí - lebo nebola som ten typ s obrovskými vzdušnými zámkami. Ale táto práca bola fakt dar.

thoughtfulweirdo
20. okt 2023

@30ericka Nie, tam som bola na dobu určitú a teraz s 2 deťmi už by mi to ani časovo vôbec nesedelo 🙂 tak som tiež trochu bezradná, kam smerovať ďalej

30ericka
autor
20. okt 2023

@thoughtfulweirdo chápem, snáď nájdeme niečo čo nás bude napĺňať 🙂

30ericka
autor
20. okt 2023

@janagem no, naozaj, popravde, veľa ľudí chodí do práce len kvôli tomu, aby mali z čoho žiť a lebo pracovať treba.. naozaj je šťastie mať prácu, kam chodíš rada...

30ericka
autor
20. okt 2023

@beata79 počasie? pracuješ vonku?

30ericka
autor
20. okt 2023

@panonia to je super 🙂

subartic
20. okt 2023

@30ericka ja svoju prácu striedavo milujem aj nedávidím . Záleží na ročnom období . Od januára do marca je tak toho veľa že ju už na konci marca nenávidím a potom od apríla do decembra ju zas mám rada.

shinon258
20. okt 2023

@30ericka pracujem v nemocnici, samotnú prácu mám rada a aj pacientov. Ale ľudí pracujúcich tam moc nemusím (niektorých kolegov a iných ľudí na oddeleniach, ktorí mi strpčujú život a robia zo mňa debila) a administratívne veci

diewcatqoo
20. okt 2023

Ja aktualne nadavam, lebo zacal posledny kvartal a nejak na mna popadali vsetky veci, ktore som pocas roka odkladala + hasim prusery za kolegov, tak, aby sme mali do konca roka vsetko na poriadku. Na dnes som si vzala volno, lebo toho mam strasne vela a potrebujem si aspon na jeden den zamestnat hlavu niecim inym, aby som sa neskor mohla na urcite veci pozriet inou optikou a potom mi praca pojde lahsie. Inak mam svoju pracu rada. Len tie konce roka byvaju zle 🙂