Ahojte,potrebovala by som info o marodke teda PN počas tehotenstva.Som v 7.týž.a strašne mi býva zle a mám aj krče v bruchu.Som totišto zamestnaná,ale zarobím iba minimálnu mzdu,a chcela by som ísť na PN.Nevedeli by ste mi poradiť kolko by som dostávala marodku z minimálnej mzdy vopred vám ďakujem za odpovede 🙂
Je to 240 -250 cca podla dni mesiaci nejakych 8.16 na den
Ja som si myslela že to bude na mesiac nejakých 100-150eur ked zarobím minimálnu mzdu.Lebo zamestnávateľ mi dáva na pásku minimálnu mzdu a stoho sa mi ráta všetko.Takže to sa mi neoplatí chodiť ani do práce a trápiť sa tam ked mi býva špatne.
ahojte potrebujem poradit som na PN zatial len tyzden kedse uz budem mat tak ci tak pokazenu vyplatu potrebujem poradit mam ist po tyzdni do prace alebo marodku predlzit ako sa da?
@lubica2106 tak ty musíš vedieť, či chceš 100 % platu, alebo ti stačí 55 %
ja som mala 350 plat a mám pn 6,40 na den
tak mne bolo povedane ze ked uz marodim tak aspon 10 dni ja mam tiez len minimalnu mzdu
@lubica2106 no tak áno, v tých 10 dňoch máš aj víkend zaplatený.. ale zas to nie je dlhodobá PN, na čo si sa pýtala..
Viem o jednoduchom spôsobe ako využiť systém a zvýšiť si svoj príjem na maródke o 600 euro mesačne. Viac info v správe. 😉
Ahoj te poradíte mi som na marotke A koľko je na deň keď máte plat 500euro viplatu
Mozem poprosit aj ja o radu ako zvysit PN? Ďakujem
@nadhera no ono zalezi ci casto aj byvas chora a PN a tak... lebo ak moc ani nie tak to je take ako s havarijnou.. platis si ju co ak sa nieco stane a moze sa za 5 rokov nestat vobec nic a moze sa aj 4krat nieco stat.. to iste mas aj tu.. ci sa ti viac oplaca platit 20-30e mesacne pre pripad co ak sa nieco stane..alebo si ich radsej mesacne odkladat a mat v zalohe
Ahojte ja som v 6m a od pondelka som musela ist na pn pracujem ako kucharka v ms plat 315e v hrubom okolo 364e ja to tiez nebudem mat ruzove kedze tpp je na 90%co myslite kolko na den dik
Ahoj z SP dostanes nejake cca 7-8€ na den. Prve 10dni ti plati zamestnavatel.