Ahojte baby,
Sice to tu viac menej nepatri ale kamoska ma poziadala o radu..ide o to ze nedavno dostala novy flek a cca o dva tyzdne isla na pn koli zdr. stavu....domov jej dosla vypoved jedna sa o to ze na pn je uz viac a mesiac vypoved zatial nepodpisala ( lebo jej niekto takto poradil) a papier socialnej nedostala....a ja ani nahodou netusim...dakukem vopred
v skusobnej dobe ju mohli vyhodit aj pocas PN.. ako sa volal papier, ktory jej dosiel z prace? skoncenie prac pomeru v skusobnej lehote? ak ano, tam ani nic podpisovat nemusi... je to jednostranne ukoncenie pomeru...
Nastupila v novembri a v decembri sla na pn....aspon tak mi vravela.....noo vypoved jej poslali to som jej vravela aj ja ze nie je chranena nijak kedze je no bola v skusobnej lehote len teraz nevie ci jej bude platit ta pn aj ked je nezamestnana
@gabika150 ahoj, ja som teraz tak bola.. v oktorbri som nastupila do novej prace, o 3tyzdne neskor som nastupila na pn a pocas nej vypoved. A pn mi trvala stale, hlasila som sa na socialke po kazdej kontrole a v decembri mi koncila a tiez som len so socialkou. Takze pn jej bude trvat.. po ukonceni sa treba hlasit na urade prace.
Ja som podobny pripad,ukoncenie prac.pomeru dohodou,nastupila som na PN v ochrannej lehote,na urade prace mi.povedali,ze zaevidovat sa az po skonceni PN.
@gabika150 neviem ci som dobre pochopila..ako dlho robi v tej novej praci?Lebo vsade je tusim 3 mesacna skusobna doba v ktorej mozu cloveka vyhodit bez udania dovodu..a tym ze papier nepodpisala asi nic nevyriesi