Je dobrý nápad zaregistrovať sa na ich stránku? Láka ma to hrať v nejakom filme alebo seriáli. Kedysi som navštevovala aj divadelný krúžok a odvtedy je to mojím veľkým snom. Síce na vysokej škole študujem niečo iné. Máte s týmto niekto skúsenosti? Je tam už niekto zaregistrovaný a reálne ho vybrali? Alebo ako to prebieha? Prípadne ak by ste mali nejaké iné rady. Ďakujem za odpovede.
@thirstymonk ale bol v telke😂
@kikusenka1 Joj ta v telke už som bol aj ja :D
@thirstymonk no ako vidím tak na modrom konikovi budú za chvíľu samé televízne hviezdy 😀
Su castingove agentury, kde sa mozes registrovat. Staci si ich vyhladat na internete alebo sledovat na socialnych sietach. Koho hladaju, ako sa hlasit, ci maju databazu a pod. Niektori maju ponuky na Facebooku, kto splna poziadavky sa moze hlasit a oni si vyberaju. Hollywoodske produkcie ale fakt necakaj a ani velke zarobky.
Toto by aj mna zaujimalo. Ja si chcem zahrat v rodinnych pripadoch 🙂 uz som na markizackej stranke aj pred casom pozerala otvorene castingy, ale rodinne pripady tam neboli.
Sestra mojej kamosky ucinkovala par krat v Sudnych pripadoch..
Neviem či priamo markiza, ale mojho svalnateho kamarata vybrali ako žida do nejakeho holokaustoveho vojnoveho filmu. Museli ho postaviť dozadu, aby zakryli veľke ramena a dostal za to myslim 25€. :D