Ahojte, pracuje niekto na tejto pozicii v orange? Ako vyzera realne vasa napln prace?
V inzerate uvadzaju poziadavky iba Aj B1, prax obchod/marketing, stredoškolské vzdelanie, popis prace sa mi zda prilis vseobecny. Zaujimalo by ma, ako realne vyzeral pohovor, ci mali aj nejake dalsie poziadavky, ake dalsie zrucnosti ste pri praci ocenili/vyuzili. Vdaka
@denkabemommy samozrejme, že keď som takúto prácu nerobila, tak si neviem konkrétne predstaviť, akými spôsobmi sa daná náplň práce realizuje, aké konkrétne zručnosti, programy a pod. by som pri nej ocenila. Často tu je otázka/odporúčanie zmeniť prácu, ale na to treba rozšíriť aj znalosti a pracovať na sebe. Mám teraz príležitosť a čas venovať sa sebe, vzdelávaniu, tak si idem popozerať rôzne ponuky a rozmyslieť si, aké kurzy a vzdelávania by som mohla absolvovať.
Je to analýza trhu- marketing. programy budú mať najskôr nejaké interné, keďže orange je veľká spoločnosť, v podstate si ku každému vymenovanému bodu v inzeráte si urob vlastnú analýzu, napríklad ako sa robí prieskum trhu, čo je UX, správne cielenie skupín, aby si mala základy a nepozerala na nich ako na debilov, keď ti dajú zadanie ako by si vyriešila nejaký problém, dôležité sú aj komunikačné schopnosti, keď budeš volať s nejakým kreténom, aby si mu nevynadala naspäť 😅, čo sa zdá na prvý pohľad jednoduché ale rozhodne nie je. za mňa je to veľmi fajn práca, ak nemáš rada úplný stereotyp. Určite je fajn vedieť ovládať grafy, tabuľky na vyššej úrovni ako bežný užívateľ.
Pozrela som si tú pracovnú ponuku. Popravde je to tam celkom obšírne, podrobne napísané (na profesii), takže, ak to tebe príde všeobecné, tak sa treba sebekriticky zamyslieť nad tým, či je to pozícia pre teba 🙂