Manuálna práca na doma

bubumodry
5. mar 2019

Ahojte.Viete mi niektora poradit manualnu pracu na doma?

1natasa1
5. mar 2019

Ty tomu ešte veríš, že by sa také dačo ako skladanie pier oplatilo?

dopolbokaodrata
5. mar 2019

@bubumodry hand made, ak si dobra a budeš originálna ešte máš šancu, ale už to teraz robí každý. Šitie, háčkovanie, torty všeho druhu, pečenie, kadejaké kytice a kopa iných. Susedy na dôchodku kedysi skladali tie kinder vajcia ale teraz už aj v tomto robia podvodnici, to by som nerobila.

martakar
5. mar 2019

Kto je šikovný, vymyslí hocičo. Suseda mojej svokry napríklad predáva domáce rezance 😉

dopolbokaodrata
5. mar 2019

@martakar veď to, že treba nájsť dieru na trhu ale to už je dosť problém 😉 mne sa napríklad veľmi páčia tie ručne maľované body a jedna baba čo sledujem je ozaj super a má riadne veľa objednávok, keby som sa narodila talentovaná určite by som tiež niečo také robila

joja101
5. mar 2019

ty by si mala nieco vymysliet ak si nejaka kreativna. ak myslis take ako lepenie obalok a podobne veci tak to neries vobec, je to len strata casu, zarobit sa na tom neda

sasi_timi
5. mar 2019

@dopolbokaodrata prosim ťa máš na tú babu nejaky kontakt? Napr. Fb, instagram?

dopolbokaodrata
5. mar 2019

@sasi_timi pošlem ti ip nech nerobím zakázanú reklamu. Myslím ze aj tu je ale neviem nick.

martakar
5. mar 2019

@dopolbokaodrata To si už musíš rozmyslieť sama, k čomu inklinuješ a v čom by si mohla byť aj dobrá. A potom záleží aj na tom, či si tým chceš len tak privyrobiť, alebo to bude tvoje živobytie. Lebo spektrum je naozaj obrovské, od robenia nechtov, masáží, cez pečenie chleba, tort, medovníkov, oblátok, robenie syrov, handmade ozdôb a oblečenia až po rôzne montessori aktivity a kadečo iné. Potom už len rozhodiť siete, nejakú tú webstránku, FB, Instagram by nebolo zlé a môžeš ísť na to 🙂 Btw. vieš ako sa dá napríklad zarobiť obyčajným predajom sušených hríbov? Keď sa tomu venuješ, poctivo krájaš, sušíš, tak aj pár 1000 eur za sezónu (nevymyslela som si to).

dopolbokaodrata
5. mar 2019

@martakar ja som to písala v teoretickej rovine, nemám v pláne si robiť hand made biznis 😉 ale jasne že sa dá zarobiť ak je človek šikovný, napríklad s hubami by som ten zber neriskovala ani pre seba ale kto sa v nich vyzná tak má vystarane 😂 aj tu som čítala ako si jedna pani slušne zarába predajom orechov (to že ich chodí kamsi kradnúť - zberať načierno už je vedľajšie).

stankadu
5. mar 2019

@martakar
@dopolbokaodrata dievčence, neviete ako to je ked si človek chce len privyrobiť výrobou hand made? Či je daná nejaká suma, kedy ešte netreba "platiť dane". Kamoš je šikovný, len má "príjemnú" susedu, čo sa do všetkého stará.

dopolbokaodrata
5. mar 2019

@stankadu neviem ja nie som tvorca takže toto neovladam
Kamoška napríklad si normálne založila živnosť a šije.

martakar
5. mar 2019

@stankadu Nie je to náhodou tá z tej diskusie o drogách 😂 Neviem ti presne poradiť. Mal by sa skôr nejakej účtovníčky opýtať. Ak si ale založí živnosť bude mať minimálne povinné zdravotné odvody, sociálne by mu asi hneď nevyšli, až po prvom daňovom priznaní. Ak by to chcel teda robiť legálne. V opačnom prípade ho dane veľmi trápiť asi nemusia 😉 Ale nie som teda odborník.

rudkoo
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
noroaja
10. mar 2019

@rudkoo hej? No tak daj info 😉

rudkoo
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dopolbokaodrata
11. mar 2019

@rudkoo prečo to nepovieš rovno? Lebo to bude zase pyramída pre debilov vsak

noroaja
11. mar 2019

@rudkoo si zabil/a. Ani netusim kto si a hned poslem cislo 😂😂. A hned aj skype 😂😂. Aj si viem predstavit o aké ,,prachy,, sa jedna 👎👎

dopolbokaodrata
11. mar 2019

@noroaja ovb, partners group alebo podobní agenti s teplou vodou 😂

rudkoo
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dopolbokaodrata
11. mar 2019

@rudkoo strašne sa smejem. Si myslíš ze som úplne blbá a idem klikať na nejaké pochybné stránky 😂😂😂 len potrebuješ 40 ci koľko prihlásených aby ti vyplatili odmenu. A inak, aj keď toľkých nájdeš, nedajú ti nič.

rudkoo
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dopolbokaodrata
11. mar 2019

@rudkoo už tu jedna taka s videami bola, a tiež ti pán v obleku na úvodnej vymývačke natáral že ma 6000usd mesačne?

rudkoo
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
niki2019
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
niki2019
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bernard123
6. apr 2021

Mám záujem o prácu môžte ma kontaktovať