Maminy učiteľky

spitmausi
5. jan 2022

Dobrý deň, po materskej si chcem hľadať prácu ako učiteľka, chcem sa vás opýtať ako ste si prácu našli vy, plánujem rozposlat životopisy do okolitých škôl, mám pridať aj motivačný list, alebo mám školy radšej obvolat? ďakujem za každú dobrú radu 😊😉

mauduska
5. jan 2022

ja som robila aj tak aj tak. Posielala som len životopis a v maili som sa trochu predstavila. A na niektoré školy som volala a len sa popýtala, či nehľadajú niekoho.
ale ja som študentka v BA, takže som tu mala hľadanie práce učiteľky ľahšie..

petra107
5. jan 2022

@spitmausi Na portáli edujobs sú vypísané aktuálne voľné pracovné miesta v školstve (no iste nie všetky). Taktiež ak máte nejaké vytipované školy, zavolať si, prípadne napísať mail 🙂

sorciera24
5. jan 2022

sleduj ponuky na edujobs aj na strankach skol....ja som rozposielala do vsetkych škol v 2 okresoch, v meste som si školy aj obehala.....(ale to uz bolo davnejsie)....a ja som teda posielala k zivotopisom aj motivacny list

nelca0510
5. jan 2022

@spitmausi motivačný aj životopis. Rozposlala som mailom do všetkých skol v obrovskom okruhu od môjho bydliska,aj keď to znamenalo dochádzat hodinu aj s prestupom. Vtedy som ešte nemala auto.

spitmausi
autor
5. jan 2022

Ďakujem za každú radu, idem rozosielať, snáď sa niečo nájde 😊

michalka965125
10. máj 2024

Motivacny list učitelka

letfenixa
10. máj 2024

Na našu školu stačí životopis.