Mamina nechce zmeniť prácu

Včera o 17:26

Mamina ma vysoku skolu 3 stupna v odbore strojarstva v trnave studovala ju moc dlho uspesne ju dokoncila,nechce ale zmenit pracu zaraba cca 1000€ mesacne z vysokou skolou proste radsej si chce najst brigadu ako zmenit za lepsiu pracu porad te mi ako ju prehovorit

kacena4
Včera o 18:12

ak ju praca bavi a naplna preco zmenit? titul nie je vseto. ak je spokojna v zivote...

dettilv
Včera o 18:39

Veď ju nechaj tak. A ty jej do toho nemáš čo rozprávať. Človeka práca musí baviť, a 1000€ nie je tak zle. Lepšie by bolo keby zarobí raz toľko ale domov by chodila bez energie a smutná?

gab1sol
Včera o 18:42

Je lepšie v jej veku meniť prácu kvôli platu a zarábať viac, alebo nižší zárobok s tým, že práca ju baví a napĺňa? Alebo aký presný dôvod je, že nechce odísť z práce?

alickapusinka
Včera o 18:54

Ak už ma vyšši vek tvoja mami si myslíš že ak má 50 rokov je ľahke najsť novu prácu.Tvoja mama si uvedomuje že asi by zrejme nenašla tak rýchlo.A však sú ľudia čo majú VS a zarobia aj menej. A navyše už asi všetko vie je spokojna vo svojej robote načo to meniť.

hiro
Včera o 19:26

@dettilv No, skorej tak patnasobok. Ak by mala raz tolko tak to je kusok nad priemernou mzdou.
@alickapusinka 50 rokov je prave ked clovek je plny energie a plni si karieru. Vsak dochodkovy vek bude o chvilu 70 rokov, neskor 75. To je este dalsich 25 rokov prace.

lucik194
Včera o 20:03

za mna zaraba malo penazi nato, ake ma vzdelanie.
nepises kolko ma rokov.
ja mam uplne iny nazor, moze zarabat oveľa viac a chodit z práce spokojna.....
podla mna len spohodlnela a nechce vyjst zo zabehnutych kolaji ......
ono v tom veku je uz na seniorskej pozicii s juniorskym platom a to je cele zle ☹️ uspokojila sa s tym co ma a nechce to menit.staci aby boli super kolektiv, ono sa odtial odchadza potom ťažko.

tu nepomoze nic. jedine jej povedz, ked si najde brigadu, kedy bude doma, odpocivat, venovat sa konickom. na brigade dostane max 5e na hodinu v hrubom. vyskusaj najst nejake ponuky priamo pre nu na profesii a ukaz jej ako sa pohybuju platy.
alebo zalozte ucet na linkedin a ze ked chce brigadu, nech hlada tam odbornu pracu na pár hodin tyzdenne.v strojarstve. mozno motyka vystreli a pride jej ponuka, co sa neodmieta

rozculena
Včera o 22:26

čo to je vysoká škola tretieho stupňa?