Ahojte, chcem sa opýtať mamičiek, ktoré sú PN/ na RD/MD a máte zmluvy s nemocnicami na dobu určitú či ste si žiadali o stabilizačný príspevok …. Ďakujem
Treba sa pytat na personalnom. U nas len na dobu neurcitu tiez,
Dodam este, ze je to logicke. Kedze sa musis zaviazat na odpracovanie dalsich rokov v konkretnej nemocnici, tebe vsak zmluva konci.
@tahomi u nás sa dáva všetkým teda aj sestrám na dobu určitú nakoľko naša nemocnica dáva aj opakovane zmluvy na dobu určitú (niesu sestry a nechápem prečo to takto robia) Ja sa po md plánujem vrátiť avšak ak so mnou zmluvu nepredĺžia peniaze vraciam….
@smutnysmutko musli by ti najprv predlzit zmluvu nemozu ti to vyplatit pri dobe urcitej
@loginexistuje neviem ako to je mozne, proste u nas je to na nas, ci to vezmeme ale ak nam nepopredlzuju znluvy tak vsetko vraciame alebo stavit na to ze sestry treba a predlzia zmluvy …
@smutnysmutko a koľko si odrobila, ked mas len zmluvu na dobru urcitu? A kolkokrat Ti ju uz predlzovali?
No je to risk. Lebo ty nevracias len vyplatenu sumu “v cistom”, ale aj odvody z tej sumy. Tak si to zvaz
Aj u nás dávali dohody na podpis aj zamestnancom na dobu určitú (prvú zmluvu dávajú na pol roka).
Ahojte, viete poradiť, že ak som podpisovala minulý rok ten slávny stabilizačný príspevok, či musím nastúpiť po materskej na plný úväzok, ak som podpísala ako zamestnanec na plný úväzok? Idem skôr do práce, po roku a pol a rada by som najskôr na skrátený úväzok, len neviem či nebudú chcieť vrátiť niečo zo stabilizačneho.... Robím vo fakultnej v TN...
U nas sa stabilizacny prispevok tyka oba zamestancov v pracovnom pomere na neurcity cas.