Mamičky zdravotníčky a stabilizačný príspevok

smutnysmutko
16. dec 2022

Ahojte, chcem sa opýtať mamičiek, ktoré sú PN/ na RD/MD a máte zmluvy s nemocnicami na dobu určitú či ste si žiadali o stabilizačný príspevok …. Ďakujem

tahomi
16. dec 2022

U nas sa stabilizacny prispevok tyka oba zamestancov v pracovnom pomere na neurcity cas.

milluska
16. dec 2022

Treba sa pytat na personalnom. U nas len na dobu neurcitu tiez,

tahomi
16. dec 2022

Dodam este, ze je to logicke. Kedze sa musis zaviazat na odpracovanie dalsich rokov v konkretnej nemocnici, tebe vsak zmluva konci.

smutnysmutko
autor
16. dec 2022

@tahomi u nás sa dáva všetkým teda aj sestrám na dobu určitú nakoľko naša nemocnica dáva aj opakovane zmluvy na dobu určitú (niesu sestry a nechápem prečo to takto robia) Ja sa po md plánujem vrátiť avšak ak so mnou zmluvu nepredĺžia peniaze vraciam….

loginexistuje
16. dec 2022

@smutnysmutko musli by ti najprv predlzit zmluvu nemozu ti to vyplatit pri dobe urcitej

smutnysmutko
autor
16. dec 2022

@loginexistuje neviem ako to je mozne, proste u nas je to na nas, ci to vezmeme ale ak nam nepopredlzuju znluvy tak vsetko vraciame alebo stavit na to ze sestry treba a predlzia zmluvy …

trgypadl
16. dec 2022

@smutnysmutko a koľko si odrobila, ked mas len zmluvu na dobru urcitu? A kolkokrat Ti ju uz predlzovali?

tahomi
16. dec 2022

No je to risk. Lebo ty nevracias len vyplatenu sumu “v cistom”, ale aj odvody z tej sumy. Tak si to zvaz

huxy
16. dec 2022

Aj u nás dávali dohody na podpis aj zamestnancom na dobu určitú (prvú zmluvu dávajú na pol roka).

milluska
1. nov 2023

Ahojte, viete poradiť, že ak som podpisovala minulý rok ten slávny stabilizačný príspevok, či musím nastúpiť po materskej na plný úväzok, ak som podpísala ako zamestnanec na plný úväzok? Idem skôr do práce, po roku a pol a rada by som najskôr na skrátený úväzok, len neviem či nebudú chcieť vrátiť niečo zo stabilizačneho.... Robím vo fakultnej v TN...

trgypadl
1. nov 2023

@milluska ahoj mozno sa bude dat dohodnut, ale 3 roky Ti budu plynut az ked nastupis na plny

milluska
2. nov 2023

@trgypadl ďakujem

merien28
22. feb 2024

@milluska
@milluska dobrý deň ,chcem sa spýtať ako ste teda šli robiť na skrátený úväzok ? Vracali ste niečo zo stabilizačného príspevku...práve riešim niečo podobné ,nástup po materskej ale chcem ísť na polovičný na rok

milluska
2. apr 2024

@merien28 ahoj, dalo sa dohodnúť ...