Ahojte prosim vas dostala som ponuku prace na 5 hodin denne , praca je na dohodu mesacna mzda 300€ .... no lenze pracovat som mala ako casnicka bolo mi povedane ze budem musiet umyvat este aj riady pomahat v kuchyni s naberanim balenim rozvozov a podobne ... neviem som na vazkach ci to za tie peniaze vziat alebo nie, pokial viem pri dohode nie je narok ani na pn ocr a dovolenku ... doteraz som pracovala len na zmluvu.
@majocka666 nie budeš dievča pre všetko odrátaj si cestovné...
nie nezobrala.... už len preto že len na 5hodín.....a dúfam že 300eur ti ponúkli netto....
Ved to vychadza 3 eura na hodinu, mozno niekde v Afrike ok plat
@mogaa ano netto .... ani tringelty by som asi nedostavala kedze.majitel si trzbu riesi sam
Doteraz som robila na zmluvu a plny uvazok tak sa nevyznam velmi v tom ako je to platovo pri takomto uvazku a dohode 🤦♀️
@majocka666 ved pri plnom uvazku mas 8hod denne, takze sa to da velmi jednoducho prepocitat- pri 8 hod by si mala platj 480€. naozaj velmi malo
@majocka666 je to málo aj na 5 hodinový úväzok.....tým že je to "len"na 5hodín, tam určite nebudeš len tých 5 hodín....ak už, tak polovičný úväzok ale napr.Lidl.....tam to budeš mať aspom riadne zaplatené
@majocka666 určite nie... a neviem si ani predstaviť kto by išiel za 300 eur mesačne, hoci aj len na 5 hodín denne. 300 eur je podľa mňa výsmech v dnešnej dobe. Celé zle.
Nie, plyti sa bud minimálna hodinová mzda alebo minimálna mesačná a nech počítam ako počítam tých 300€ na 5hod mi nevychádza ani na jednu minimalnu mzdu
Nie preboha ja som robila 6 h a plat som mala 780 v čistom a to som bola v teplej čistej kancelárii, kde mi asistentka ešte aj kávu spravila... pohľadaj niečo iné
@majocka666 nie uz len preto ze je to na dohodu. A strasne malo. To su ti slovenski podnikatelia-rob vsetko a dam ti minimalne minimum. Ubohe.
@majocka666 Isto nie, gastrosektor je na kolenach ale to neznamena, ze budes robit zo seba vola.
@majocka666 nie. to radšej do obchodu k pokladni.
@mogaa v lidli mam uz 3 ziadosti a neozvali sa ... ide aj o to ze som sama s dietatom a nema mi kto pomoct so strazenim tak hladam skor nieco ked je v skolke
@mamina0078 kolko je prosim vas teraz ta minimalka ?
@majocka666 odkial si ?
@fairyprincess pondelok - piatok obcas sobota
@sasitimi17 kremnica
@majocka666 poznám to tam, tam veľmi asi nemáš na výber :/
@majocka666 je to málo peňazí za veľa roboty, dôležité ale je, aké máš iné možnosti… ak to majú byť nezaplatené účty a prázdna chladnička, tak aj toto je v takej situácii lepšie ako nič a hľadať niečo normálne.
@sasitimi17 ved to ze tu dokopy nic nie je potom len celodenky a zmeny ako samozivitelka si to nemozem dovolit
@sissy27 ako bola som tam na skuske ale ako odpalena som bola 2 dni necitila som si nohy a krize :( ved to ze je to lepsie ako nic
@majocka666 otázka je, či ti to bude stačiť finančné, ak nebyvas u rodičov, tak asi z toho nevyzijes. Druhá vec je, či máš zatiaľ nárok na podporu, či si môžeš dovoliť počkať na lepšie.
@majocka666 to je neskutočne smiešny plat. Nebrala by som.
@janickacrazy so synom zijem sama v podnajme keby som tu pracu vzala tak by mam po vyplateni vsetkeho zostalo cca 100€ na mesiac ... s rodicmi nezijem maju len malu garsonku , tiez mi nevedia pomoct s dietatom mama pracuje v domove dochodcov robia aj nocne aj celodenky a ocina mam momentalne v nemocnici v dost zlom stave ... moj prijem by bol len tento plat vyzivne a pridavky dokopy cca 500 a 350 mame najom
@majocka666 no to by som nešla robiť.