Pracoval som ako recepčný v hoteli. Bola to moja prvá práca po škole. Robil som tam 2 roky s tým, že som sa rozhodol ísť študovať na VŠ automobilové inžinierstvo. Vždy ma to ťahalo k autám, otec bol kamionista a vyrastal som medzi autami. Našiel som si popritom prácu na dohodu, po roku som zistil, že to nedávam. Nebolo to pre mňa, nezvládal som to učenie. Spravil som si kurz SBS a pracujem v jednej logictickej spoločnosti ako bezpečnostný pracovník.
Práca je dobrá, je pravda, že v práci som veľmi veľa a vyslovene ma nenapĺňa, no nie je to zlá práca.
Dostal som ponuku v tej firme ísť pracovať ako koordinátor kamiónov (oddelenie transport) a neviem či skúsiť alebo nie. Pracovná doba je lepšia, plat rovnaký približne. Čo sa týka náročnosti neviem posúdiť, keďže som to ešte nerobil. Je pravda, že kurz mi ostane a kedykoľvek sa môžem zamestnať opäť ako SBSkár, no nechcem 'zbytočne vymýšľať' a meniť, ak to vyslovene nieje nutné (nedostal som výpoveď). Zároveň ma to ťahá vyskúšať a možno sa konečne nájdem v nejakej práci. Čo by ste poradili?
Za mna urcite ber novu ponuku, da ti to ovela viacej skusenosti.
Kvoli skusenostiam urcite zober. Ja som spediterka ale teda nemame vlastne kamiony iba, spedujeme,... Tvoja praca bude narocnejsia ale ja by som do toho isla... Nic nestratis....
tak mňa by práca SBS vôbec nenapĺňala... radšej vyskúšať novú prácu - možno sa ti bude páčiť viac..
jasne ze ano! ani nevahaj
robit speditera nie je lahka praca, obzvlast, ak si to nikdy nerobil...dodrziavat terminy, casy nakladok a vykladok, za nepristavenie kamiona hrozia pokuty, no, porozmyslaj, je ot zodpovednost
pozor, dispecer kamionov je ten typ prace na ktory bude mat kazdy koho stretnes nazor ze ako by si to mal robit lepsie
Toto si musis uvedomit ako sbs-kar mas pokoj
Kazdeho budes non stop iba nas*ierat a kazdy bude mat plnu hubu kecov ze ako to robis zle
Ja tam nechcem ist
Jemu si zas dal lepsiu trasu a mne nie
Henten kamion smrdi
a podobne
ja robim dispecera+spedicne riesim auta, mam na starosti kamiony a teda je to aj o povahe cloveka,stretnes roznych soferov-zakaznikov, naplanovat trasy, pauzy..telefon pri uchu, ale ja tu pracu milujem…zatial🙈je to velka zospovednost, presne terminy nakladok, vykladok..riesit oneskorenie, pokazeny kamion..adrealin!!..tato praca ta posunie urcite vyssie o pracovnu skusenost, zvladnes lepsie stres..ja som uz odolna voci roznym situaciam..urcite to vyskusaj..
jedno nedokončíš a druhé začneš. Musíš vedieť tak že jedno ukončím druhé začnem.