Ahojte vždy tu si sem idem po radu a vždy mi dobre poradíte teraz idem znovu… nebudem presne uvádzať koľko € a o akú prácu ide
Takže teraz robím v práci 12-tky, robím dost víkendy, tomu je samozrejme prispôsobený plat nemám tu zlý plat.. ale musím si na seba zarobiť predajom konkrétnych výrobkov inak by výplata stala za nič .. lenže mám v tejto práci psychické problémy zle spávam odkedy tam robím.. máme šéfa ktorý je naozaj hrozný .. veľa ľudí už odišli kvôli nemu.. aj on už mal na mále kvôli svoju chovaniu.. vybíja si na nás nervy z domu. vyžaduje po kolegyni napr. veci ktoré ani nemá v kompetencii.. len preto že jemu sa to robiť nechce
Cele dni len riesi svoj osobný telefon a keď niečo posereme v tom strese z neho tak potom to máme na tanieri ďalšieho pól roka aj ked ide dajme tomu o fakt banalitu.. máme novú kolegyňu ktorá je moja kamarátka a upozorňovala som ju naňho že viacerí kvôli nemu odišli a ona že je silná ona sa nenecha od neho zlomiť jeho náladami a po pár dňoch mi písala že asi dáva výpoveď .. a to ako stále rieši naše osobne životy a ako nedopraje nikomu ani nehovorím
Mám druhu pracovnú ponuku to iste akurát osmicky bez víkendov .. v práci kde poznám šéfku aj nejaké kolegyne tam a naozaj rodinná uvoľnená atmosféra chodila som tam aj na prax a bolo tam super.. akurát menej peňazí možno o 200€ .. čo poviete išli by ste do zmeny?
samozrejme ze by som zmenila.. 200 nieje taky velky rozdiel-mas volno pre rodinu konicky menej stredu .... zivot je len jeden na to aby sme sa stresovali nad blbcami
Ak ti tých 200 eur nebude chýbať tak by som šla do inej práce. Záleží od tvojich financii
@syslik81 mám len 23.. nemám rodinu ešte
ale vikend mozes stravit v prirode s kamosmi, cestovanim , mozes si proste uzit zivot ..alebo si najst brigadu a mas dohnany aj rozdiel ..
@syslik81 máš pravdu.. ja keď si predstavím ako by sa mi uľavilo keby odtiaľ odídem.. že už ho nemusím stretávať
Na dlhodobej baze sa neda taka pracu kyoru robis tahať. Ked by si ešte čakala, odide ti aj ponuka ktoru teraz máš a prehlbia psychicke tažkosti. Určite choď do toho! Držim palec, neboj sa!
Ešte mi jedna vec napadla… mohla by som ostať aj v tejto práci a neísť s platom dole .. lebo by som mohla požiadať riaditeľa o prestup na inú pobočku tak ako to urobila kolegyna minulý mesiac
Ja by som urcite menila. Radsej si najdi brigadu na vykendy kedze ich mas volen ak chces este dalsi prijem.
Na 100% by som zmenila. Presne, ak budeš chcieť, nájdeš si brigádu na víkendy (napríklad aj na tej inej pobočke v rámci tejto firmy 🙂 )
Je to pre teba uplne toxicka praca, takze zmenit urcite. Ci uz prestupom alebo vypovedou, to je na tebe. Ale za 200 € by som urcite nechcela mat krce v zaludku a stroskotane nervy.
Este teoreticky je taka moznost, ze by ste sa s kolegami spojili a podali staznost na sefa a poziadali by ste vedenie, aby ho odstranili. Poznam pripad, kde sa to nakoniec podarilo, ale trvalo niekolko mesiacov a nebolo to vobec jednoduche, kedze dotycna osoba sa k svojim chybam nepriznala.
V mojom živote som vymenil niekoľko zamestnávateľov a väčšinou to bolo kvôli šéfovi, alebo atmosfére vo firme. A viackrát sa mi stalo, že som išiel do zamestnania s horšími platovými podmienkami. Takže podľa toho ako to popisuješ, určite by som v súčasnom zamestnaní nezostal. Neviem akú máš celkovú mzdu, samozrejme 200EUR môže byť sakra veľký peniaz keď zarábaš mesačne okolo 1000EUR. Nezabudni však, že ten platový rozdiel v novom zamestnaní nemusí trvať večne. Ak sa zapracuješ a dokážeš presvedčíť normálneho šéfa, že si v práci naozaj dobrá, tak ti ten platový rozdiel rád dorovná.
Ja som takto zmenila prácu a vôbec neľutujem.
to bez rozmyslu utekaj odtial .. tych 200 eur este mozno budes moct dosiahnut ak si ich jednoducho vypytas - niekedy ludom daju ak si vypytaju zalezi od prace a od toho ci ti to bude chyvat ... ako si pisala mas len 23 rokov zivot je o tom aby si ho zila a zivot mas mimo prace
Nenapises mi prosim do spravy ake mesto alebo okres to je? Mam velmi podobnu skusenost. Odisla som a nelutujem, nemohla som urobit lepsie 😊👍
Zle spis, nadriadeny hulvát..odišla by som
V tvojom veku a situácii by som išla robiť do inej lekárne, ale kľudne tie 12tky. Ja som tak menila na 8mičky a čakala som, aké super bude mať voľné víkendy, ale nebolo, mala som pocit zabitého dňa 5x v týždni 😅 plus samozrejme odmeny v prčiciach, cez víkendy sa človek toľko predsa len nenarobil... Teraz už mám záväzky a deti, tak to zase hodnotím inak, ale za slobodna bola 12h lekáreň lepšia voľba! Len teda vymeň pobočku, chlapi farmaceuti bývajú veľmi často strelení 😅
@beky223 a to si odkiaľ zobrala že hovorím o lekárni?🤣
@nelka93 tiež hrozný šéf ? A psychické problémy?
Jaj tak nie, pardon, ja akosi úplne automaticky, keďže to sedelo s mojou skúsenosťou, prepáč 😂
ak sa na to cítiš. Hneď.
@mojemenonikto určite zato nestojí si zničiť zdravie.
A ešte dodám že v tej novej práci nemusím tlačiť predaj konkrétnych výrobkov tam nič takéto nieje..