Dobrý večer,mám 2 deti .Staršia chodí do škôlky a s mladšou som doma má 2 roky.
Dostala som pracovnú ponuku pomáhať jednému známemu 2 x do týždňa od 8:00-14:00.Má mäsiarsú výrobu (vyrába parky,klobásy,jaternice )Moja pracovná činnosť by bola-umývanie strojov ,viazanie párok atd.)Pri mladšej bude babka.
Výrobu má hneď vedľa nášho domu.
Ponúka 5 e na hodinu .Zvažujem ,či vziať ponuku alebo nie 🤔🤔🤔Poradíte ?
A prečo nie? Každé € navyše je super a ty aspoň vypadnes zo stereotypu medzi ľudí.
Mne keby to niekto ponúkol,tak beriem hneď.
Hned by som sla, vsak fajne aj si oddychnes od toho domaceho kolotoca
Ja som cez MD chodila na par hodin 3x do tyzdna tiez brigadovat nech vypnem
ak je malá s babkou v pohode a ani babku to nezaťažuje, to máš 12 hodín týždenne, to je 60€, za mesiac 240€, ročne 2880€ (orientačne, neviem či netto/brutto), ale to je jedno..aj tak je to fajn prilepšenie..či už na sporenie alebo si môžete dovolenku dopriať 😉
2x do tyzdna? Jasne hned by som to brala, zmenit prostredie. A ak je aj babka s tym v pohode a vie do coho ide tak preco nie.
@vierka0508 babka je v pohode ,veľakrát bola s malou sama a dokonca aj na noc
Inak ja som bola vtedy taka stastna ze idem inam ako byt doma s malym uskriekancom, zeby som tam aj zadara chodila 🤣
A nad cim vlastne rozmyslas?🤔
@lesankavh bez nakladou na cestovanie..je to fajn ponuka
@pieksamaki prácu mám hneď vedla domu 😀
@lesankavh ak máš čas , áno
@lesankavh malo? ked to mas pri dome? nemusis cestovat? usetris cas?
sorry...
Či nie je 5€ málo? Otvor si profesiu a popozeraj čo ponúkajú iní...porovnaj si...
málo to určite za túto prácu nie je, na takéto výpomoci bez špeciálnej znalosti málokedy platia viac ako minimálku, čo je okolo 4,30/hod aj to v hrubom..
Som 4 roky doma,profesiu nepozerám,nemám prehľad 🤔
a to sa ma prišiel až domov opýtať ,nevedela som čo hneď povedať .Tak mám dať zajtra vedieť 🤔
@lesankavh pracu mas hned vedla domu, 5 ecok je podla mna totalne OK. nad cim premyslas?
@lesankavh je to super...zober to...ved kazdy nieco robime....ja by som sla ako relax od deti
Neprecestujem nič to je veľké + pre mňa …
Dakujem Vám všetkým za vaše rady,lebo moja mama má hneď sprdla,že si mám užívať ,že som doma a nie ísť niekde robiť .
Má jej reakcia zneistila .😔
Záleží od toho, či máte dosť peňazí na vyžitie, ak máte dosť tak by som radšej čas venovala upratovaniu doma a ak máte málo, tak aj 240€ mesačne pomôže a dobre je aj vidieť ako to chodí v rôzných prácach aj manuálnych. A keď by to bolo príliš zlé, tak odísť.
@lesankavh ak ti nevadí tá ,,vôňa'', tak by som určite išla.
@lesankavh Zalezi to od toho, ci tie peniaze potrebujes, alebo nie. Ci to robit chces, alebo nie.