Ahojte 2 mesiace makám v novej práci a nevidím zlepšenie po psychickej stránke. Každý deň mám strach čo bude znova na druhy deň mám kŕče v bruchu atď. Cítim sa neschopná prácu zatiaľ ovládam tak na 50%.. mám odísť alebo počkať ešte tento mesiac a uvidím čo bude ďalej? Chodím domov len spať a premýšľam nonstop čo ma čaká
aku pracu robis ze si tak velmi v strese? Nikto nemoze cakat ze budes expert za 2 mesiace
Ale veď to si dobrá, keď po dvoch mesiacoch už vieš 50 percent robiť. Teraz to možno už bude ľahšie a pojde ti to učenie rýchlejšie. Aspoň do konca skúšobnej doby by som vydržala. Tiež by ma zaujímalo, čo je to za prácu, akú máš pracovnú náplň. Držím palce 🙂
Niekedy som aj ja mával v práci obdobia, kedy som mal pocit, že to nezvládam, alebo že je to na mňa veľa. Keď som chodil v nedeľu spávať, tak som hodiny nevedel zaspať, že ráno musím zase do roboty, kde budú stresy. Mne pomohlo nasadiť na nejaký čas Escitalopram. Prispeje to k optimistickému prístupu, nebudeš mávať také mindráky v noci a aj na robotu sa budeš vedieť lepšie sústrediť. Predpíše ti ho aj všeobecný lekár, keď mu popíšeš príznaky depresie.
Keď sa to v práci ukľudnilo, tak som ho vysadil a išlo sa ďalej.
ja sa uz takto trapim asi 10 rokov 🙃 ale tak z niecoho zit musime
Ešte by som počkala, ak nebudú spokojný samí Ťa pošlú. Asi si dobrá keď si už dva mesiace tam. Lieky by som určite nebrala, ak tak niečo prírodné CBD kvapky a podobne.
Nechaj to na zamestnávateľa nech rozhodne či sú tvoje výkony ok alebo nedostačujúce
Ja som toto zazivala nedavno a hadaj co… zo stresu mi vypadala polovica vlasov!!! a padaju uz vyse pol roka, treti mesiac som odisla v skusobnej a presne vredy mi to zacalo. Musela som sa dat rapidne ostrihat.
na zaciatku to mame asi kazdy. preto je skusobna doba 3 mesiace.