Mám prácu, ktorá ma nebaví

4. feb 2024

Mám prácu, ktorá ma nebaví. Plat je dobrý ale každý deň mám kŕče v bruchu, nenapĺňa ma a odchádzam skoro ráno prichádzam neskoro večer. Už dlhšie uvažujem, že si spravím predškolskú a elementárnu pedagogiku VŠ. Neviem však či naozaj tá práca je pre mňa tá pravá, keďže som to nikdy nerobila. Zavolali ma do škôlky na pohovor s tým, že stačí ak tento rok začnem študovať a pritom tam môžem pracovať. Láka ma to keďže môžem ešte pred VŠ zistiť, či naozaj toto chcem a neštudovať zbytočne, zároveň sa bojím vzdať práce. Čo ak ani toto ma nebude baviť + budem aj málo zarábať? Čo ak mi to vôbec nesadne a ostanem bez práce?

13uzivatelka11
4. feb 2024

No v škôlke veľa nezarobis, ale to ci ta to bude baviť nezistís kým to nevyskusas. Každopádne je to asi lepšie skúsiť niečo nové, ako ostať v práci z ktorej máš každodenné stresy a uhnat si z toho dáke zdravotné problémy.

reanda
4. feb 2024

tak si najdes inu.. bez ohladu na to, ci ta bude bavit robit v skolke, aj tak nemozes zostat v praci, z ktorej mas krce v bruchu a nevyhovuje ti.. tam by si aj tak dlho nevydrzala

domkakvet
4. feb 2024

Jedna praca ta nebavi, druha mozno tiez nebude, tak budes zasa hladat inu.

deti95060810
4. feb 2024

v mš toho veľa nezarobíš... pozri tab. - zostaneš možno nepríjemne zaskočená...
ale ak nevyskúšaš tak ako budeš vedieť či to chceš robiť?