Vcera som bola na pohovore, povedali ze mi dnes daju vediet ale este nevolali. Od pondelka by som sa mala zaucat keby ma vyberu. Lenze vcera mi prisiel mal z inej firmy ze v pondelok mam pohovor a mam potvrdit. Len teraz neviem co robit. Mam zavolat do tej prvej firmy ze ako som na tom? A povedat pravdu ze mam potvrdit iny pohovor ? Dakujem
Jasne že potvrd, ze ideš na pohovor v pondelok, však ešte nemáš nič iste. Veď ti nevolali, ze si prijatá.
Mizes skúsiť zavolať a informovať sa ohľadne výsledku pohovoru, ale …
a presne, pohovor do druhej firmy potvrd.. Radsej ho mat potvrdeny ako nie a potom budes banovat.. Zrusit pohovor mozes prinajhorsom aj v pondelok rano..
Ak od pondelka sa mas zaucat, je velmi pravdepodobne ze ta nevybrali.
Samozrejme ze chod na ten druhy pohovor 👍
na druhý pohovor choď, a zauč sa od utorka...
Potvrd druhý pohovor. Ak Ťa zoberu do prvej práce, tak na pohovor ísť nemusíš. Oni budú v robote, myslíš, že si z toho budú niečo robiť keď neprídeš? Si personalistka vyloží nohy a bude 😀 na ten čas, čo si mala prísť...
@xnatalkax Mozes skusit zavolat, ale ja by som nehovorila ze mam iny pohovor v pondelok. Povedz len ze sa chces informovat o vysledku, ci teda od pondelka nastupujes lebo sa potrebujes zariadit, alebo nieco v tom zmysle.