baby, zmenila som pracu ale vobec sa mi tam nepaci. Po škole som hned nastupila do roboty tak neviem ako to chodi. Teraz som bola dva krat v tej novej robote ale je to katastrofa. Co mam robit ak sa rozhodne vykaslat sa na to ?
dakujem pekne
nooo 22.8 2015 mam svadbu ....ale zlý napad to nie je
@polystyren
@ivana1410 už dva krát si bola v novej práci a stihla si sa so všetkými zoznámiť a všetkým si prejsť, aby si mohla s istotou zhodnotiť, že je to katastrofa? 😅 tak potom jedine ako radí @polystyren, len dúfam, že po dvoch dňoch nezistíš, že aj manželstvo je katastrofa, lebo neviem, čo s tebou bude...
skúšobná doba 3mesiace má svoj význam... nebuď ako rozmaznané decko a snaž sa a niečo vydrž... aspoň do prvej výplaty... každý začiatok je ťažký, ja som za posledné roky 2x zmenila job, vždy som išla do úplne niečoho iného a tiež mi nebolo zo začiatku všetko jedno, ale nemám 4roky, aby som hodila pastelky do kúta keď ma nebaví omaľovánka...
@ivana1410 a aku skolu si skoncila?
@ivana1410 stačí pokračovať v jednej téme, ktorú tu už máš založenú, načo ďalšiu tému v podstate o tom istom? Asi potrebuješ nutne vyriešenie situácie, ale rozhodnutie bude aj tak na tebe.
https://www.modrykonik.sk/forum/zamestnanie/ako-sa-odosobnit-v-novej-praci/
@ivana1410 Vydaj sa, chlap ťa uživí, budeš mať na starosti kreditku a auto.