Mám obavy pri nástupe do práce

ivka1474
7. nov 2018

Ahojte len by som rada vedieť či už aj vy ste mali taký pocit ako ja pri nástupe do prace.Som dlhodobo na PN a ešte chvíľku budem ale už teraz yslim nato ako to zvládnem v práci nie tak po fyzickej stránke ale hlavne po psychickej stránke ,prekonávam rakovinu prsníka a tá psychika je dosť narušená už .Prechadzal si niečim takýmto niekto?ako to zvládal?

evora29
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bozzie
7. nov 2018

Myslim, ze ked mas taketo pocity, tak by si sa do tej prace nemala moc ponahlat aby sa ti zdravotny stav nezhorsil. Mysli hlavne sa svoje zdravie, to je predsa prvorade!

lulubinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivka1474
autor
7. nov 2018

Dakujem baby

janinah
7. nov 2018

Niekomu dobrý kolektív pomáha,niekto chce byť mimo pracovného procesu a robiť si len to čo sám chce,osobne by som do práce šla,zamarodovať môžeš hocikedy,ak to bude potrebné.

lea202
7. nov 2018

ono dost podla mna zalezi, aky si typ cloveka, pokial si spolocenksa a mas v praci dobry kolektiv, tak by ti to isto pomohlo. no ani si neviem predstavit, ako sa eraz citis. potrebujes hlavne pohodu a ziaden zbytocny stres, takze sa nikam neponahlaj

veronice
7. nov 2018

Mamina ma za sebou, Bohu vdaka uspesne prekonanu, tuto diagnozu a ta sa velmi tesila do prace lebo ze ked nie je sama doma nerozmysla nad kadecim ale v praci si vzdy vycistila hlavu a nemyslela na to.co bolo co by mohlo byt a tak podobne... drzim palce!

iveta7677
7. nov 2018

Veľmi závisí od kolektívu v práci.
Keď je dobrý kolektív, tak človeku niekedy pomôže na psychiku aj čas trávený v práci. Príde na iné myšlienky. A keď je zlý kolektív, tak určite nie.

alaguema
8. nov 2018

@ivka1474 riaď sa svojim pocitom. To ako to kto zvládal, alebo nezvládal je úplne nepodstatné. Ak máš zlý pocit a obavy, venuj tomu pozornosť. Toto nie je diagnóza, kde by sa malo čokoľvek zanedbať...aj na kvázi iracionálne "iba " pocity treba zamerať pozornosť a riadiť sa tým, čo cítiš ako najlepšie pre teba.

danajahotkova
8. nov 2018

Je to dosť individuálna záležitosť. Každý podľa mňa tieto veci zvláda inak. Verím, že to nie je pre teba jednoduché, ale pozitívne myslenie ti pomôže. Len sa musíš naladiť na to, že to zvládneš. Ide hlavne o to aby ty si sa cítila dobre, aj fyzicky aj psychicky. Na ničom inom momentálne nezáleží!

ivka1474
autor
9. nov 2018

Dakujem Vám pekne dievčenské

ivka1474
autor
9. nov 2018

Dakujem Vám veľmi pekne dievcence

cialota
13. nov 2018

@ivka1474 mysli hlavne na seba, na to aby ty si bola v pohodke, aby si sa ty citila prijemne aj v tej praci potom, ak sa nebudes citit dobre nema moc zmysel sa tam trapit 🙂