Poradí mi niekto, som nezamestnaná, sama so 4 ročným synom, od pondelka som mala prvýkrát nastúpiť do zamestnania na pracovnú zmluvu, ale syn mi ochorel a budem musieť byť s ním na maródke(OČ), dá sa zrušiť pracovná zmluva, aby ma ďalej evidovali na Úrade práce alebo mám OČ doniesť zamestnávateľovi ?
no neviem ak vobec nenastupis do zamestnania ci ti vznikne pracovny pomer... a narok na OCR nemas potom a ostanes normalne evidovana na UP ale nemas narok na platbu zo soc. poistovne... ako podla mna ale by si si to mala zariadit tak aby si pracovat mohla... mozno by niekto y okolia mohol vypomoct
@mairim296 si z okresu, kde je vysoka nezamestnanost. Nerozumiem preco skor nehladas moznosti, kto by ti so synom ostal doma, aby si mohla nastupit do prace...Pre mna by bol privelky luxus nechat padnut pracu, resp. hned na zaciatku sa ukazat ako "problemovy" pracovnik, miesto toho, aby som nasla sposob kto mi par dni postrazi dieta.
je to dobrá práca? nemá ti malého kto opatriť? viem,že dieťa je prvoradé,ale v dnešnej dobe sa roboty treba držať 😒