Mám nastúpiť do novej práce?

petula2014
30. okt 2020

Dobrý večer, som mamička poberám pandemicky RP, no mam problém neviem sa v tejto ťažkej situácii rozhodnúť. Prišla mi ponuka práce na 8h denne celkom dobre zaplatenú, no neviem sa rozhodnúť. Bojím sa ci nezavru škôlky a ja nebudem mat kam dat deti. Alebo ci sa mi v novej práci bude vôbec páčiť. Ako by ste postupovali vy? Mam v tom zmätok v hlave. Práca ma láka no co deti...
Ďakujem za každý názor.

pribinak
30. okt 2020

@petula2014 ak je to dobrá ponuka tak by som ju brala.

zzzuzzzu
30. okt 2020

@petula2014 ... priklonila by som sa k nastupu do prace ... Onedlho RP skonci, a takato ponuka sa uz nemusi opakovat, zvlast v aktualnej situacii, kedy je dobra praca vzacnostou. Co potom? UPSVaR? Neplatena RD? Donekonecna RD nepotrva, raz sa bude treba do prace vratit a deti s chorobami prirodzene rastu, tak ako mozu ochoriet teraz, rovnako o mesiac, pol roka, ci rok ... Skolky sa opatovne zatvarat nebudu, ohrozilo by to mnoho pracujucich rodicov a taketo riziko si uz stat opatovne nevezme na zodpovednost. Nema zmysel to odkladat a verit, ze dobra ponuka pride i neskor. Moze a nemusi ... Drzim palce, nech je kazdopadne Tvoje rozhodnutie spravne 💙

deti95060810
30. okt 2020

treba využiť ponuku... Ak sa ti nebude páčiť - z práce môžeš odísť. Ale ak zostaneš doma - nebudeš vedieť čo a ako . môžeš len hádať.
určite by som išla do práce....

leuska15leuska15
31. okt 2020

@petula2014 ahoj, v práci budeš mat určite skúšobnú dobu. Počas nej môžeš kľudne odísť. Jednoznačne by som to skúsila. Potom si budeš búchať hlavu o stenu, ak to neskusis.... Škôlky podľa mňa už nezavru