Mám moznost ist do volebnej komisie za LSNS. Mam to zobrat, vsak si privyrobim. Trochu mam z toho divny pocit, kedze na nich nadavaju niektori ludia ze su fasisti.
nkiomu to na nos vesat nemusis.
a len jedna mala poznamka - to naozaj su fasisti.
vlastna skusenost - v minulych paramentnych volbach bolo vela hlasovascich listkov neplatnych kvoli zlemu oznacovaniu, 99 percent boli ghlasy LSNS (asi dal tym mentalnym atletom niekto zle skolenie), clen komisie sa snazil nas ostatnych presvedcit, ze ved to az tak velky problem nie je, naco tie volebne listky vyradujeme.
predseda komisie mu velmi jasne a strucne povedalm ze este jedno taketo navadzanie, bide nahlaseny.
Za prve, oni su fasisti!
Za druhe, kludne chod, ved tam nikto nevie kto je za aku stranu v komisii, nikto to riesit nebude. Aspon budes moct po voľbách povedat, ze sa u vas nepodvádzalo, lebo to cele budes vidiet (lebo lsns bude po voľbách na 100% šíriť, ze su zmanipulované)
Určite to využij, je to úplne jedno za akú stranu ideš, ten volič to predsa nemusí vedieť on od toho tam nie je aby to posudzoval. On je tam aby volil. A tí v komisií, to ani nerieš, niektorí sú tam len kvôli zárobku, aspoň čo som bol ja.
išla by som, nikto nemusí vedieť za akú stranu tam ideš. Ty si ideš privyrobiť, nie ich presadzovať, voliť.
Pokiaľ viem,už je neskoro sa nahlásiť.Tiež idem do okrskovej komisie, už sme aj skladali sľub primátorovi. A tiež nejdem za stranu,ktorú plánujem voliť.
@stvura ale ak aj vedeli tak čo sa stalo? veď to je len info, málokedy je to reálne príslušné. ok keď bol priamo Sulík tak asi bol za SASku 😀 napríklad ja som bola aj za akúsi agrárnu stranu či čo a jedna ani nevedela že miesta nominujú strany 😀 sa čudovala keď sme jej to hovorili ako to funguje.
@joesvk neviem ako teraz ale na posledných župných bolo u nás strašne málo ľudí. ledva sa zoskladali komisie. dokonca ráno v deň volieb sme zháňali náhradníka lebo kocka čo mala ísť neprišla a nebrala telefón. nahradnik samozrejme nebol z náhradníkov lebo sobotu ráno každý chrape, ale volali sme rodinám, kamošom...
Osobne by som nesla za tuto stranu. Ano, nik by nevedel, ale moj osobny nazor by bol ako podpora strany (nenavisti?)
@nyusika viac lístkov v obálke je neplatný hlas - to je jasné
Ak je zakrúžkované číslo strany hlas pre stranu je platný - bez preferenčných hlasov
Rovnako ak je zakrúžkovaných viac kandidátov ako má byť je hlas pre stranu platný a preferencie sa nepočítajú.
Ostáva už len dúfať, že ste to tak aj počítali.
Viem, že téma bola o inom, nedalo mi sa neopýtať.
Ja nikdy neviem kto tam za aku stranu sedi, niekoho poznam, niekoho nie a vobec to neriesim.
@walentina7 toto tu nemá zmysel rozoberať. Každý má tú svoju pravdu a len sa to tu strhne zase na nadávanie a osočovanie druhých s opačným názorom.
tak to ber len ako pracu, ak ptrebujes peniaze, tak to proste neries a nikomu sa ani nemusis spovedat. naco to, ze budes v komisii predsa hned neznamena, ze ich budes okamzite aj volit, nie
Vo volebnej komisii nikto nerieši za akú si stranu, väčšinou to ostatní ani nevedia