Mám ísť pracovať do čínskeho obchodu?

lenkavrananova
6. máj 2015

Ahojte poradte mi naskytla sa mionuka ist pracovat do činaka kedže som už v takom obchode robila viem ako to tam chodi najviac ma hneva ta prac.doba az do 18 stej.ale hladam uz 7 mesiacov a nič tak asi mi nič nezostava čo si o tom myslite dik

17alexis
6. máj 2015

"hladam uz 7 mesiacov a nič tak asi mi nič nezostava " - sama si si odpovedala.

evina57
6. máj 2015

Ahoj, tiež som pár mesiacov pracovala v čínskom. Celkom to bolo v pohode, nemala som vtedy ale dieťa, takže mi pracovná doba nevadila. Teraz od septembra som stále hľadala prácu do 16 00 kvôli škôlke ale nedarilo sa. Tak som zobrala ponuku na polovičný úväzok v Kik. Robím väčšinou od 12:30 do 20:00 ale nie každý deň. Čo už, inak sa nedá. 😒
Ak sa ti má kto postarať o dieťa, zober to. Veľa šťastia prajem. 😉 🙂

steinarka
6. máj 2015

Ved vezmi a popritom si mozes hladat nieco ine.. kazde euro sa predsa zijde.. je to lepsie ako sediet doma na zadku a nic nerobit.. toť moj nazor 😉

libka1
6. máj 2015

Sla by som ked si 7 mesiacov nevies najst pracu. Minule som pozerala cosi na SP a nasla som zoznam dlznikov. Jedno cinske meno za druhym. Tak na toto by som si dala pozor akurat...

lucny_konik
6. máj 2015

prepáč, ale 7 mesiacov si bez práce a ty sa nás pýtaš, či máš ísť robiť, ak sa ti naskytne príležitosť??? nesúdim ľudí a každý sme konieckoncov iný, ale dnes si človek nenavyberá... tobôž, ak ho nemá kto chovať... a nerozumiem, prečo to nezobrať a hľadať stále. pracovná doba do 18.00? dievča, zobuď sa! veľa ľudí robí podobne a z nosa im neubudlo.

angi81
6. máj 2015

Ja neviem, ako to chodí u číňana, ale lepšie, ako nič, nie? Bolo by horšie, ak by si bola nezamestnaná dlhé mesiace, roky - z pohľadu budúcich zamestnávateľov. Keď vieš poriešiť zatiaľ deti, tak choď tam pracovať, ale neprestávaj hľadať.

ivett1
6. máj 2015

zober to, veď nikde nie je napísané, že tam musíš zostať ...a medzitým hľadaj ďalej 🙂 ...