Baby co by ste si vybrali na mojom mieste? Mam 3 pracovne ponuky. Mam moznost pracovat v jednej firme kde je flexibilny pracovny cas, no trosku problem z dochadzanim. Dalsia ponuka vo vyrobe, super plat ale bolo by to iba na max.3mesiace. A posledna u nas v meste v jednom obchode. Mam to 10 minut pesi od bytu. Ale plat je ovela nizsi ako pri prvych 2 ponukach. Kamoska tam robila, a po roku odisla pretoze to viacej psych.nevydrzala kvoli kolektivu. Teraz sa to tam vsetko zmenilo. Rozhodnut sa musim do piatku.
1. práca
varianta c.1 alebo varianta c.2 a popri tom by som si hladala este nieco dalsie.
Nad variantou 3 by som neuvazovala - slaby plat a zly kolektiv
Ponuka 1 pre mna. Ak je problem s dochadzanim, da sa dohodnut aspon 2 dni v tyzdni praca z domu? Aky charakter ma praca? Druha ponuka na 3 mesiace -nie- nebude dobre taky kratky cas vyzerat v zivotopise. Na 3. ponuku mas uz teraz zle referencie, tak tiez nie.
Ak je flexibilny pracovny cas, dochadzanie sa da pekne prisposobit. Brala by som c.1
No nemusis sa rozhodnut ani pre jednu alternativu.
Nepises vzdelanie, prax, ani svoje karierne plany, co chces v zivote dosiahnut.
Ale ak chces byt radovy zamestnanec, tak varianta 1 - vezmem auto a idem do prace.
1.
1.
Určite jednotka
1. By som vybrala
2. Tie 3 mesiace, pre mňa by bol len stres, kým by som zistila ako sa majú veci, musela by som odísť a hľadať ďalšie. Zbytočný stres.
Takto este upresnim. 1.ponuka tam by som musela dochadzat cca 1 hodina tam a potom hodina domov. Som bez auta takze autobusom. 3 krat sa prestupuje. Spoje na seba nenadväzuju takze sa aj dlhsie caka. Hlavne v zime neviem ako by to fungovalo. Firma je v jednej malej dedine. Sef sam povedal ze mu ludia dost casto odchadzaju kvoli dostupnosti.
2 ponuka sa pracuje 6 dni a potom 4 dni volna. Podobnu pracu som uz robila takze ani zaucanie by netrvalo dlho
A ta tretia ponuka, ako som uz pisala tam sa komplet vymenil cely kolektiv. Kamoska mi hovorila ze hlavne sefka tam bola strasna. No ani ta tamuz nepracuje. K platu, na obchod je to zase nadstandart. Pretoze v inych obchodoch sa zaraba ovela menej. Ale zase oproti tym prvym 2 poziciam je to menej
Ja by som brala dvojku a hľadala si niečo iné. Prečo je to len na 3 mesiace,?
Práca číslo 2. Za tie 3 mesiace si môžeš hľadať ďalšiu práce alebo možno sa zamestnávateľ rozhodne, že ťa potrebuje na dlhšie ako tie 3 mesiace.
Práca číslo 1 nie lebo žiadna práca by mi nestála za to aby som denne cestovala 2 hodiny a po každej 3 krát prestupovala (túto prácu by som si zobrala len ak by som mala auto)
A práca číslo 3 nie lebo robiť so zákazníkmi je práca za trest (môj osoby názor)
Skus si zratat kolko prevozis pri tej 1.ponuke...Ak by to bolo vela uvazovala by som o tej 3.
ako rychlo vies pri ponuke 1 kuoit auticko? hocijake? mozno bicykel ci kolobezku alebo elektricky bicykel prenajat si auto? zviest sa s niekym aspon cast cesty?
Ja by som volila jednoznacne c 3, pretoze mat pracu 10 minut pesi od domu je super, obrovska uspora casu aj penazi a kolektiv sa cely vymenil, tak problem s nim odpadol a plat na obchod je nadstandart.
Inde mozno zarobis viac, ale ked si spocitas, kolko precestujes penazi a casu, tak zistis, ze sa to neoplati.
@juliet86 Kupit auticko ma uprimne pobavilo 😀
Jedna vec je ho kupit a druha platit servis, opravy, stk a tankovat donho a uprimne, ani jedna z tychto 3 ponuk nebude ohodnotena platom 2000€ a viac...
@juliet86 bohuzial auto mi bude k nicomu, nemam vodicak. Spoliehat sa na to ze sa s niekym zveziem tiez velmi nechcem. A dochadzat tam kolobezkou alebo byciklom sa tiez denne neda. Hlavne v zime nie
@petronellla87 pri prvej ponuke by som mala okolo 1550 eur v cistom a mesacna karta by ma vysla cca 70-80 eur.
Ponuka cislo 2.je plat okolo 2200 eur
Pri ponuke cislo 3.by bol plat cca 1300 eur.
A teraz otázka, ktorá práca by ťa bavila?
Ja by som o prvom neuvažovala. Cestovanie znie hrozne, to nestojí za tie peniaze. Max raz za týždeň a zvyšok homeoffice. Prečo je 2 iba na krátko? A teda najlepšie mi vychádza paradoxne ta 3 možnosť. A zas odísť sa dá vždy keď to bude zlé. Hlavne nech ťa to aspoň trochu baví
Ponuka c.2- najvyšši príjem a nie je to tak ďaleko. Je to síce iba na tri mesiace, ale hodis si do životopisu, budeš to mať ako skúsenosť a ďalší plat budeš pýtať 2300+. Čím vyššie ohodnotená pracovná skúsenosť, tým lepšie pre teba na vyjednanie ďalšieho platu.
@klarolinne je to iba zaskok, tak preto na tak kratko
@kaja01 pracovala som aj vo vyrobe aj v obchode. Takze mam skusenosti aj aj. Uvazujem skor o tej druhej a tretej ponuke
Tak ber 2jku, je to iba zaskok, ale ak sa osvedcis, vedeli by ta zamestnat mozno i na inej pozicii...to je plat 2200 v cistom? Aj v tom obchode 1300 v cistom? Tak akoze dobre ponuky 😀...imak kto dnes hovori o plate v cistom 🤔😀 zvlastne
Po zverejneni platov znovu hovorim, c 3 🙂
Ponuka c. 1.