ahojte chcem sa vas opytat ako ste sa citili ked ste isli prvy raz do novej prace.zvlast po dlhej materskej dovolenke ci ste si rychlo zvykli je normalne mat trochu strach?
6 rokov doma,,,,,teraz konečne v praci od novembra🙂 je to super,len som sa cítilaq na začiatku taka lenivá,nešikovná,ale už je to oki a každy den sa teším "xixi medzi ludí"vrelo odporucam
Aj ja som mala trocha obavy, rychlo to prešlo,tešila som sa že konečne robím dačo iné,nez kazdy deň to isté, viď materská dovolenka nie,pre mňa stereotyp - väzenie, v práci som spokojná.
ahojky ja nastupujem v pondelok malý ma rok aj 8 mesiacov nie je to síce dlha doba ale peniažkov nie je tak to musíme takto riešiť 🙂 no obavy mam už sa vidim akú budem mať trému a budem sa cítit ako total debil že nič neviem .... a viem si predstaviť ako budu na mna všetci čumieť z mojich poznamok 😀
@lenkavrananova 🙂 prave nad tym uvazujem...
Po 3 rokoch nastupujem opat do prace, ale za ten cas sa tolko toho pomenilo, ze mam pocit ako keby som nastupila na nove miesto 🙂... drzim palec 🙂
zvykala som si dlho a ťažko,bola to nová práca s potrebou zaúčania a s nemožnosťou urobiť chybu,a kolektív nicmoc...chcela som zdúchnuť,ale povedala som si,že vydržím mesiac a potom sa rozhodnem..som tam už 15 rokov a tú prácu mám v malíčku 😉 hlavne si to dobre zmanažuj doma,aby si mala aj čas na oddych
Ja som sice doma 2roky, do prace nenastupujem, ale teda uz teraz viem, ze to bude stres...robim na zachranke...fuh
Úprimne áno... Ale tomu sa nevyhnes :D ja som šla medzi samé baby neprijali má! Ohovaracky zavist a tak to aj po mesiaci dopadlo VYPOVED!!! Teraz hľadám novú 🙂
Áno a okrem toho,že som sa bála,mala som aj strašnú nechuť tam ísť.Prišla som a to,že ma materská naplňala,a,že keby sa dalo ostanem doma navždy ako mama,manželka.
Áno, je normálne sa trochu obávať. Ja som takto nastúpila pred týždňom, ale už som zabehnutá. Chrakter práce mi neumožňuje dlho otáľať.