Myslite si ze na Slovensku bude buducnost pre deti.Zvazujete odchod do zahranicia?
Buducnost je taka, aku si ju clovek urobi a kludne aj na Slovensku a nechystam sa ho opustit
Vzdy je daka buducnost. Otazne je aka bude.
Povedala by som, ze zalezi co ocakavas, coho sa bojis.
My sme uz vonku. Hlavne teda kvoli praci, neuvazovala som ci je tu lepsia buducnost pre deti.
Asi by som sa skor vyhybala velkym mestam. Napr v obdobi tych medializovanych utokoch vo fr, de a uk, som sa v Prahe necitila uplne bezpecne. Kde som sa pohla, tam vojaci. Myslim si, ze v cr je lepsie skolstvo aj zdravotnictvo. Ostatne temy idu trochu mimo mna momentalne. Keby som mohla, idem este viac na zapad.
Kvoli juvenilnej justícii, teroristickým útokom a návalu migrantov určite NEplánujem opustiť Slovensko a ísť do iných európskych krajín (Nemecko, Belgicko, Francúzsko, GB, či severské štáty).
keby som nebola presvedcena o relativne dobrej buducnosti. slovenska nebola by som tu a nemala deti.. problemy vzdy boli a budu, nikde to nie je dokonale a mame slobodu takze je vela na cloveku.. pokial nema dieta alebo rodic nejake zdravotne obmedzenie, alebo komplikaciu nic podla mna nie je nemozne ani tu na slovensku..
Zalezi, kto ma ake ocakavania. Zit sa da vsade. (Zit alebo prezit) 🙂
zivot na Slovensku nie je najidealnejsi, ale z pohladu bezpecnosti (teroristicky utok, migracia...) je lepsie ostat na SLovensku ako ist na zapad...
A kde v zahranici to po 1. Bude podla vas lepsie a 2. Kde myslite, ze na vas s otvorenou narucou cakaju?
@johanna_b dufam, ze prezident sa zmeni. Viac ako to, ze budem volit, nespravim. Inak si myslim, ze je v cr kopec veci lepsich. A urcite to nie je "vychodnejsia" krajina ako sr. Na svk mame az teraz normalneho prezidenta (aj to moja babka vyhlasuje, ze jej prezident to nie je). To, co sme tu mali doteraz bolo tiez velmi zle.
a to je pravda.. vonku si stale brana ako "auslander"....
No a čo sa týka budúcnosti na Slovensku , som toho názoru , že je ďaleko lepšia z dlhodobého hľadiska ako v západných krajinách a to z pohľadu bezpečnosti, politickej nekorektnosti , neinklúzie ...
Viem si predstavit v EU lepsie krajiny na zivot, ale aj horsie
Nevyhody: skorupovana vlada a uplatni a lahko manipulovatelni volici, obrovska korupcia, katastrofalne sudnictvo, nizke platy, nekvalitne potraviny, pomerne vysoka kriminalita
Slovaci su ale taki, ze im vacsinou staci ozaj velmi malo ku stastiu a spokojnosti - nemyslim materialne ale vsobecne - so vsetkym sa zmieria (bohuzial), potom to u nas aj tak vyzera