Ahojte, myslíte si, že práca v banke na pobočke má perspektívu aj do budúcna, či sa do dvoch - troch rokov budú rušiť pobočky? Ďakujem za názor, pomôže mi to rozhodnúť sa či danú prácu zobrať alebo nie.
Vsetky pobocky sa urcite nezrusia. Len ich casom bude menej.
Píšeš, že sa rozhoduješ. Rozhoduješ sa medzi čím? Ak medzi prácou na pobočke a nezamestnanosťou, tak áno, vezmi prácu na pobočke banky a uvidíš čo a ako.
@ysseba rozhodujem sa medzi pobočkou a prácou na pokladni v potravinách. Takže lepšie banka? Plat ponúkajú taký istý. Len neviem teda, že ako mi pôjde to plnenie plánov v banke.
Dufam ze cim skor sa takato neperespektivna pozicia zrusi a taktiež mnohe dalsie
bola si v Prima banke? teraz robia pohovory
Ak vyberáš medzi pokladňou a prácou na pobočke v banke, určite by som skúsila banku, aj keď to nebude jednoduché. Každopádne prax, ktorú získaš v banke ti potom pomôže pri hľadaní ďalšej práce viac ako pokladňa.
Pre banku by som sa rozhodla. Ako sa povie, že už len kvôli tomu, že v životopise to vyzerá lepšie 🙂
@zobaka hej hej, Prima banka, ponúkajú 1300 eur plus teda aj tie odmeny za predaj produktov. Ešte som zamestnaná, robím v ale od marca by som vedela nastúpiť do Prima banky. A tá druhá ponúka je Billa tiež dávajú 1300 eur. Len všetci ma odhovaraju, že Prima je najhoršia banka a dosť sa toho bojím. Mala som tri kolá, bol to celkom náročný pohovor ale prešla som.
@autor - aj ja som bola tiez mi tolko ponukali, bola si uz aj na dalsich kolach? tiez som aktualne zamestnana inde este, teraz citam, ze si doplnila, ze uz si bola aj na dalsch kolach, kedy si mala prve? mne povedali, ze som presla prvym, ale na druhe ma zatial nevolali po sviatkoch
Chod do banky, snad ani nejdes porovnavat pracu v banke s pracou za pokladnou? Ak by aj zrusili pobocku, v zivotopise to vyzera lepsie ako ked tam napises, ze praca za pokladnou v supermarkete.
@zobaka áno už mi aj volali z centrály, že má vezmú. Bola som takto - v decembri prvé kolo, že mi volali, potom pred vianocami pár dní druhé kolo na pobočke, tam boli traja ľudia z Prima banky, personalistka a ďalšie dve, a posledné tretie bolo aj s riaditeľom aj s tým hlavným regionálnym myslím - v Tom strese som nevedela že kto je kto.
@zobaka no a dnes mi volali aj z Billy a aj z Prima banky že má prijímajú. A čo si mala na prvom kole? Inak ja som zo stredného Slovenska a vraj všade inak robia pohovory. Mňa skúšali produkty, potom veľa modelových situácii, potom že čo komu ponúkať a čo neponukat, cvičenie tam bolo také z matematiky na čas, pravopis, a také divné znaky na postreh a pamäť
Takto, ak by aj zrušili pobočku v banke, podľa mňa určite nie tak skoro a keď tak, vždy môžeš ísť aj potom robiť predavačku 🤷🏻♀️ ja by som určite išla skúsiť tú banku.
@autor - prve kolo presla si moj zivotopis, ze mam velmi dobre skusenosti za sebou a tak sme skor pokecali vseobecne plus o com ta praca je, ziadny stres som nemala, ale tie matematicke ulohy no to teda neviem 🤐 prosim ta maju este v zmluve tu pokutu 1000 -2000 eur pri odchode do jedneho roka?
@zobaka Banská Bystrica ale povedala som, že ani Zvolenu sa nebránim, nakoľko tam mám babku ktorá býva sama. No tak z matiky si kukni trojčlenku, vypočítať úrok, klasika nasobenie, delenie, logika. Máš na to iba pár minút. Na jeden príklad vychádza 45 sekúnd. Ale dá sa stihnut v pohode. Je to matika taká ako na gympli sme mali a možno aj na základke 😀
@zobaka návrh zmluvy som ešte nevidela, ale vraj už nie. Ale vieš ako to je, zmluva je zmluva a pred podpisom ju chcem domov a dať ju pozrieť niekomu.
@zobaka a ty v akom meste sa uchádzaš o prácu?
banka... no ked tuzis po neustalom cepovani smelo do toho, ako realne by som isla robit radsej tu predavacku :D ze to bude lepsie vyzerat v zivotopise no budis, ale radsej by som chodila domov s cistou hlavou...
@nttnnt je to ozaj až také zle v banke? A to ma akože vyhodia ak neurobím plány?
akoze mala som na strednej 2 z matematiky, ale nejaky expert nie som, mam pracu, kde pouzivam len zakladnu matematiku, kde si vezmem kalkulacku, ked sa potrebujem uistit 😂
ja som z KE
@nttnnt no urcite niekto, kto sedi cely den za pokladnou, pripadne doklada tovar nechodi domov s cistou hlavou. Cely den sa nahana, aby stihol minutove limity nascanovanych poloziek za minutu a cely den sa na nom odbavuju kadejaki zakaznici, aj taki, co ledva do 10 narataju. Fakt uzasna perspektiva. Hlavne baba, ktorej to ocividne mysli... Ako ked ma niekto celozivotnu perspektivu, ze bude makat v supermarkete, tak nech sa paci. Ale na toto snad na gympel nechodila. Mozno neskor na vysku.
rozhodne banka, ziadny supermarket
@zobaka neboj sa, to dáš 🙂 hlavne si pozri produkty, aká kampaň ide teraz v telke, prečo chceš pracovať v banke, ako by si predávala produkty. Napríklad príde pani do banky vložiť si 500eur a na účte má 15000 eur. Čo by si jej ponúkla? Príde párik chlap so ženou že chcú hypotéku. Čo k tomu potrebujú? Príde študent maturant vybrať si 20 eur čo mu ponúkneš? Príde študent 16 ročný vložiť 20 eur čo mu ponúkneš? No a takýchto asi ďalších 20 otázok som mala.
@ullala vysokú školu si robím
@zobaka Ale tak to sú také jednoduché zo školy, nič ťažké. A ešte aj pozor trošku na oblečenie, mňa pochválila pani, že som prišla pekne oblečená. Ako nebolo to myslím nič, čo by hodnotili, ale tak určite nie legíny, rifle a tak. Veľmi ti držím palce a kľudne potom napíš, že ako si dopadla.
@autor - ja leginy nenosim, som referentka, v minulosti asistentka riaditela, mam svoj vek uz, takze na take veci si davam pozor, ale dakujem, mna trapi ta matematika, ale nejak to nehrotim, co ma byt to bude, ty urcite vezmi tu pracu, lebo predavacka v bille nebude ono, podla toho co pises, v banke sa vies casom vypracovat aj na veducu ak budes sikovna, mna tam odradza jedine ta pracovna doba, lebo teraz mam luxusnu
@zobaka A prečo potom meníš prácu? Ja v banke plánujem zostať iba počas vysokej školy, potom by som sa rada posunula iným smerom. Ak sa podarí teda doštudovať.
Co viem zdravotna poistovna obmedzovala pobocky, skratila im tyzden na 4 dni. Ale nemyslim si ze by v horizonte 2-3 rokov uplne zrusili pobocky. Zalezi aj na lokacii. Ako startovacia pozicia to nie je zle.