Ahojte
Velmi uvazujem nad zivotnou zmenou. Aaaasi to bude trosku povrchne ale chcem zacat hlavne sebou co sa tyka vyzoru (chudnutie, cvičenie, strava, rozne procedurky a pod.)
Chcela by som si to vsetko davat ako sebamotivaciu do nejakeho blogu aby som stale mala chut pokracovat len v tomto sa vobec nepohybujem a preto zhanam nejake vase skusenosti?
Na googli som o5 nasla toho dost vela ale rada si precitam vase skusenosti...ak mate. Aky blog na akej platforme, ci sa za to plati, ci je verejne dostupny pre hocikoho a podobne? Dakujem😉
Skús písať články na refresher blogu a ak to bude mať úspech, založ si svoj vlastný, napr. na WordPresse
blog si písať môžeš, ale otázkou je, čo k tomu pridáš, aby si tam ľudí prilákala... sami už len ťažko prídu na tvoj blog a zabijú kopec času čítaním toho, čo si všade pozrú v pár sekundových videách... budeš musieť byť niečím zaujímavá a vybudovať si komunitu... a to trvá... ver, že schudnúť je ľahšie a rýchlejšie ako vytvoriť si silnú komunitu okolo seba.
blog uz je mrtvy format, ak chces dosah musis ist na insta / tiktok
Mne nejde o followerov ale o seba. Tym blogom vhcem sama seba popohanat dalej. Predstavujem si v tazkej chvili kedy sa mi nebude chciet mat proste pokope svoje zaciatky ako obraz kde sa o5 nechcem dostat.
Ja som to robila.zarobok od 15-70 eur podla druhu blogu,platforma uz zanikla,neporadim..ale ako hlavny zarobok to nerob,vsak stale nove napady produkovat aby ta to uzivilo,hm..asi nerealne.ja som to robila kvoli tomu ze ma to bavilo,skor ako psychohygienu popri praci
@zuzinabila kup si svoju vlastnú doménu napr. jankachudne.sk , zaplať si hosting, nauc sa to robiť napr už v hore spomínanom Wordpresse a ideš. Mas svoj web. Propaguj sa na soc sieťach s odkazom na tento web.
@lamonita dakujem za tip, teraz nezvažujem, že by som sa k tomu vrátila🙂
Blogovanie frcalo 10 rokov dozadu, teraz to je uz prekonany format. Osobne si neviem predstavit, ze by toto niekoho zaujimalo, ako cudzi clovek chudne a co je. Na socialnych sietach su toho plne profily.
síce ti neporadím, lebo ja nepíšem ale robím videá. ale myšlienka je to super, že to chceš robiť hlavne pre seba. moje videá tiež pozerá veľmi málo ľudí, ale pre mňa je to neskutočná duševná hygiena a to už je len plus ak si to niekto pozrie. takže len smelo do toho, nič tým nepokazíš a kto vie možno práve niekomu pomôžeš. držím palce 🌞
@muchotrafka298 ale ja to nejdem pre nikoho robit. Len pre seba😉
@pkgirl30 dakujem🙂
Tak,pre seba mozes aj doma do dennika,ci?
Ked to chces robit len pre seba, tak nepotrebujes pisat niekde blog a vesat to na internet. To si mozes doma pisat do nejakeho suboru vo Worde. Blog je o tom, ukazat ostatnym svoje nazory, myslienky, v minulosti baby ukazovali cez blogy aj napriklad nove produkty.
Instagram jednoznacne. Blog uz isto nie. Ja mam ista, recepty, videorecepty atd., tak kludne napis ss
A chapem ta. Ina motivacia je doma dennik, ina motivacia su konkretne fotky/videa, zapisky. A to ma bud clovek sukromne alebo aj verejne. Ako chce
Ja som kedysi uverejňovala pár blogov na blog.sme.sk.. v tom čase ma to celkom bavilo, ale bolo to už riadne dávno.. nebolo potreba nič, len registrovať sa a písať.. ľudia potom klikli ak sa im páčil článok..
Osobne si neviem predstaviť že by ma blog motivoval, písala som skôr preto aby som potom mohla o danej téme diskutovať, ale vyskúšaj..
Neviem,kto by to čítal,keďže to nie je nič zaujimave a zaoberá sa sebou už každý. Písať si môžeš akurát pre seba a to môžeš aj do zošita,je to jedno.