Ahojte.Akou formou a k akemu datumu dostavaju lidl zamestnanci stravenky?
Ahoj. Tak čo ja viem tak si väčšinou dávajú v hotovosti ku výplate. Ze je to tak lepšie. Lebo dá sa aj na kartu ale tam si ty musíš dat nejaké peniaze...sa mi zdá.
@simona2001 je to ale ze úplne jedno 😅😉
@simona2001 keď ma niekto strávenky (ci klasické papierové alebo na kartu) tak časť ide od zamestnávateľa a časť od zamestnanca( co ma strhnute vo výplate). Keď to vyplácane ako stravne ku výplate tak tam je len ta časť od zamestnávateľa takže je to úplne jedno
Neviete nshofou,ci dzvaju stravenkb xj v pripade 4hodinovej smeny?
Nie
Ďakujem,žienky.
Ale áno
@klarissa25 davaju v Lidli pri 4hod.smene stravenky?
Akonáhle odrobis 4h máš nárok ná stravných lístok....robila som tak..
@klarissa25 Prosím Ťa,akou formou si ich dostala?
Ale musíš mať ohrozených 6hodin nie 4
@klarissa25 a nie je to tak, že musíš odrobiť viac než 4 hodiny? Teda min. 5 hodín?
@lucia300581 odrobenych🙈
@ankare áno robím tam na pol úväzku ale nemám 4hodiny denne ale 8 a 9 a mám lístky alebo teda peniaze. Keď som raz mala 4,5hod.tak za ten deň som nemala to bolo január 23
@lucia300581
Píšeš blbosť...na stravný lístok máš nárok po 4 odrobenych hodinách...na prestávku po 6 hodinách
@ankare nie...na to si dávame pozor...často sa stane ze je malý výkon q treba niekoho poslať domov...vždy posielame až po 4 hodinách aby mal človek nárok aspoň na správny lístok
@klarissa25 viem co mám na výplatnej páske a co mi bolo povedané na pohovore .
@lucia300581 stačí použiť Google q vieš ze keď odrobis 4 h tak máš nárok na lístok. Ja sama som tak robila...robila som na 20h úväzok
Často 4h denne. A lístok bol 😉
@klarissa25 mam info. Není moja prvá práca.napisala som akt.info.
Pekný večer
@lucia300581 https://www.stravenka.sk/blog/viete-v-akych-pri...
Paci sa áno...musíš sa cipnut v lidli aspoň 4 h 1 min...to úplne stačí...na to si dávame pozor
Strávenky zamestnanci nedostávajú, dostávajú bud príspevok na stravovanie vo výplate, alebo na stravovaciu kartu, tie sú na karte trochu skôr